Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
12. 12. 2013,
10.12

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Jasna Kuljaj Vzajemna

Četrtek, 12. 12. 2013, 10.12

7 let, 12 mesecev

Skromni prazniki Jasne Kuljaj

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Televizijska voditeljica Jasna Kuljaj, ki se na začetku leta vrača z novim resničnostnim šovom na Planet TV, je bila v svojih željah vedno, tudi kot otrok, zelo skromna.

"Spominjam se, da sem bila kot otrok navajena skromnosti, ki mi je ostala tudi danes. Za praznike nikoli nisem pričakovala velikih paketov, velikih daril. Posebnih želja nisem nikoli imela, čeprav sem si želela verjetno marsikaj. Darila pri nas niso bila bogata, starši nas niso razvajali, tako da si nisem mogla obetati nekaj posebnega. Darila so se gibala okoli nogavic, čokolade in debelih žab," se zasmeji Jasna ob spominih iz otroštva. "Ne spomnim se niti tega, do kdaj sem verjela v Božička, sem pa vedno uživala v tem času," doda Jasna, ki bo letošnje praznike preživela delovno.

"Za silvestrovo bom v Šentjakobskem gledališču, kjer bom igrala v predstavi Moj ata, socialistični kulak, tako da bomo verjetno skupaj s kolegi igralci skočili v novo leto. Božič bom preživela tradicionalno, z družino, prišel bo brat, ki živi v Beogradu, vse preostale stvari pa so prepuščene mami, ki v tem uživa," pove Jasna, ki sicer v prazničnih dneh uživa, ni pa ji všeč nakupovalna evforija, ki se dogaja v teh dneh. "To, da se bo ta norija malce zmanjšala zaradi recesije, se mi zdi pozitivna posledica recesije. Mislim, da nas bo to vse spomnilo na to, da ni vse v darilih. Svet zdaj morda postaja takšen, kot si ga sama želim že ves čas," razkrije Jasna.

"V znamenju šova, ki ga vsi pričakujemo prihodnje leto, bo tudi moje voščilo. Recesija nas spominja, da so na svetu pomembne še druge vrednote kot to, da imamo čim več in da živimo v čim lepši hiši. Najlepše stvari so k sreči še vedno zastonj in tem recesija ne more nič. Ena od teh je LJUBEZEN. Vsem želim, da bi se leta 2014 čim bolj naužili ljubezni v vseh pogledih in oblikah," vam v prazničnem času želi Jasna Kuljaj.

Ne spreglejte