SiolNET. Trendi Svet znanih
2,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Skrivnost hujšanja razkrita: oglasil se je Adelin osebni trener #video

2,03

termometer

Za neverjetno preobrazbo pevke Adele se skrivajo trdna odločenost, stroga dieta in redna telovadba, je razkril njen londonski osebni trener Pete Geracimo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Adele in Pete sta skupaj trenirala, ko je pevka, ki trenutno biva v Kaliforniji, še živela v Londonu. Njen londonski osebni trener je razkril, da je Adele vedno sledila svojemu ritmu in se hujšanja lotevala pod svojimi pogoji. Že takrat je imela v boju proti odvečnim kilogramom vzpone in padce, uspelo ji je shujšati, potem pa se je znova zredila nazaj.

A debelosti se je želela rešiti zato, da bi bila bolj zdrava, nikoli ni želela biti vitka zato, da bi s svojim telesom polnila medije, je poudaril v dolgem zapisu na svojem profilu na Instagramu. Slavo si je pridobila izključno zaradi svojega neverjetnega glasbenega talenta in glasu, ne zaradi seksi postave oziroma videza, je dodal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

As Adele’s former London-based personal trainer, it’s disheartening to read negative commentary and fat-phobic accusations questioning the genuineness of her amazing weight loss. In my personal experience of working with her through many highs and lows, she always marched to the beat of her own drum on her own terms. She never undermined her God-given talent in any way. She let her incredible voice do the talking, or should I say singing! She never once pretended to be something that she wasn’t. What you saw was what you got. And we all LOVED it! When Adele and I started our journey together, it was never about getting super skinny. It was about getting her healthy. Especially post pregnancy and post surgery. When 25 dropped and the tour announced, we had to get ready for a 13 month gruelling schedule. In that time, she warmed to training and made better food choices. As a result, she lost considerable weight and people took notice. Her body transformation was splashed across every media outlet. The attention it generated was mind-blowing. Since she moved to LA, it’s been well documented that she underwent some tough personal changes. It’s only natural that with change comes a new sense of self and wanting to be your best possible version. She embraced better eating habits and committed to her fitness and “is sweating”! I could not be prouder or happier for her! This metamorphosis is not for album sales, publicity or to be a role model. She is doing it for herself and for Angelo. My hope is that people appreciate the hard work that Adele has done to improve herself for the benefit to her and her family only. She did not lose the weight to make others feel bad about themselves. This personal transformation has nothing to do with me or you. It’s about Adele and how she wants to live her life. She has not changed from the Adele we grew up with and have loved. There is just a little less of her to go around. #adele #fabulous #strong #songbird #transformation #powerful #voice #love #rumorhasit #pt

A post shared by Pete Geracimo (@petegeracimo) on

"Ko sva z Adele začela skupno pot, ni nikoli šlo za to, da bi bila noro vitka, temveč za to, da bi bila bolj zdrava. Še posebej po nosečnosti in po operaciji (glasilk, op. a.). Ko je izšel album 25 in je bila v načrtu turneja, sva se morala pripraviti na 23 mesecev norega urnika. Takrat se je lotila treniranja in sprejemala boljše odločitve pri prehranjevanju. Posledično je že takrat izgubila precej kilogramov in ljudje so to opazili. Njena telesna preobrazba je polnila medije, pozornost, ki je je bila zato deležna, je bila neverjetna," je zapisal na Instagramu.

V naslednjih letih jo je čakalo še nekaj velikih sprememb. Za tem, ko se je razveselila sina Angela in prestala operacijo glasilk, se je namreč ločila in iz Velike Britanije preselila v Ameriko.

"Povsem naravno je, da se po velikih spremembah spremeni tudi dojemanje sebe in da hočeš postati najboljša različica samega sebe. Takrat je ponotranjila še boljše prehranjevalne navade in se resnično posvetila fitnesu. In ne bi mogel biti bolj ponosen in srečen zanjo! Ta preobrazba se ni zgodila zato, da bi se albumi bolje prodajali, ni se zgodila zaradi publicitete ali da bi bila komurkoli za zgled. To je naredila zase in za Angela," je še zapisal Pete.

Povod za dolg in čustven zapis, ki ga je pospremil s staro fotografijo sebe in pevke, ki lebdi na gladini bazena, so bili nekateri negativni komentarji, ki jih je bila pevka deležna po objavi svoje fotografije na 32. rojstni dan na Instagramu. Nekateri so namreč mnenja, da je navduševanje nad tako veliko izgubo teže nekoga slavnega lahko nevarno za vse "navadne" ljudi, ki so ali čezmerno težki ali se borijo z anoreksijo oziroma drugimi motnjami hranjenja. Pravzaprav se je pod njeno objavo vnela prava burna razprava med njenimi sledilci, a kljub vsemu jih je bila večina nad njeno novo, bolj vitko podobo navdušena.

Adele shujšala Trendi Končno se je pokazala: Adele shujšala do neprepoznavnosti #video Adele Trendi Pevka Adele spet presenetila s shujšano postavo #video Adele Trendi Adele in J.Lo Googlu pomagali pri najbolj iskanih dietah v letu 2019 #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin