Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 12. 2019,
11.20

Osveženo pred

4 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,82

1

Natisni članek

Adele prazniki prazniki hujšanje Instagram

Torek, 24. 12. 2019, 11.20

4 leta, 3 mesece

Pevka Adele spet presenetila s shujšano postavo #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,82

1

Adele | Bi jo prepoznali? | Foto Instagram

Bi jo prepoznali?

Foto: Instagram

Čeprav je britanska pevka že poleti presenetila z novo, shujšano podobo, je oboževalce navdušila tudi z zadnjo božično objavo na Instagramu, ki so jo pospremili komentarji, da je videti naravnost neverjetno.

Adele
Trendi Adele je po ločitvi videti bolje kot kadarkoli prej #foto #video

Priljubljena pevka Adele na Instagramu ni zelo aktivna, a kadar le objavi kakšno fotografijo, z njo, milo rečeno, preseneti. Tokrat je z 32 milijoni sledilcev delila dve fotografiji z božične zabave, na kateri ni videti kot stara Adele.

Že poleti smo poročali, da je pevka vidno shujšala, za kar naj bi bila med drugim kriva ločitev od Simona Koneckega, s katerim sta se razšla po več kot sedmih letih razmerja. V zvezi se jima je rodil sin Angelo, ki je zdaj star sedem let.

Ljudje so hitro opazili, da je videti drugače, kot smo je vajeni, saj je izgubila kar nekaj kilogramov, številni pa menijo, da je zdaj videti bolje kot kadarkoli prej.

Adele pred dvema letoma na koncertu v Avstraliji | Foto: Getty Images Adele pred dvema letoma na koncertu v Avstraliji Foto: Getty Images

Oboževalci po ločitvi upravičeno pričakujejo nov album

Ob božičnih fotografijah, ki ju je objavila nazadnje, se je nabralo več kot 12 tisoč komentarjev. Prevladujejo pohvale njenega novega videza, češ da je videti naravnost odlično ter da ji "ločitev dobro pristaja". Kako ji je uspelo izgubiti odvečne kilograme, 31-letna zvezdnica še ni razkrila, so pa tuji mediji poročali, da naj bi ji to uspelo s pomočjo pilatesa.

Poleg pohval videza se je nabralo tudi kar nekaj komentarjev in vprašanj o tem, kdaj bo izdala nov album, ki ga njeni oboževalci že nestrpno pričakujejo.

Ni namreč skrivnost, da je Adele večino svojih uspešnic napisala po propadlem razmerju in ko je imela zlomljeno srce, zato oboževalci pričakujejo, da se bo po ločitvi od Koneckega zgodilo prav to.

Tokrat naj bi njeno srce ukradel priljubljeni raper Skepta. | Foto: Getty Images Tokrat naj bi njeno srce ukradel priljubljeni raper Skepta. Foto: Getty Images

Je pa menda vmes že našla novo ljubezen, so oktobra poročali britanski mediji. To naj bi bil raper Skepta, s katerim sta bila že na več zmenkih, potem ko sta si bila v oporo, ko sta oba končala daljši zvezi.

"Skupaj preživljata vse več časa in njuni prijatelji napovedujejo, da bosta krasen par," je tabloid navajal besede neimenovanega vira, pevkin predstavnik pa je medtem tabloidu sporočil, da je "trenutno brez odgovora" na te navedbe.

Preberite tudi:

Skepta, Adele
Trendi Adele se videva s tem raperjem, trdijo britanski tabloidi
Adele
Trendi Adele se ne bo pobotala z možem, vložila je dokumente za ločitev
Ne spreglejte