Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
15. 1. 2019,
17.14

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,69

2

Natisni članek

Yolanda Hadid Gigi Hadid selfie polnila

Torek, 15. 1. 2019, 17.14

5 let, 3 mesece

Seksi mama Hadid razkrila: V mojem telesu ni več sra**a

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,69

2

Yolanda Hadid | Yolanda je mama nadvse uspešne manekenke Gigi Hadid. | Foto Getty Images

Yolanda je mama nadvse uspešne manekenke Gigi Hadid.

Foto: Getty Images

Yolanda Hadid je mama slavnih manekenk Belle in Gigi Hadid, ki se trudi dohajati hčerki in tudi sama kar najbolje skrbi zase. Ob 55. rojstnem dnevu je razkrila, da je svoje telo osvobodila vsega sra**a, s čimer ima v mislih polnila, botoks in prsne vsadke.

Yolanda Hadid je pred nekaj dnevi praznovala 55. rojstni dan, kar je proslavila kar z razgaljenim selfijem in razkritjem, da je za njo velika preobrazba. Svoje telo je namreč osvobodila vseh polnil, botoksa in prsnih vsadkov, saj si želi biti zdrava "od znotraj navzven, brez sra**a''.

"Končno nazaj pri originalu kot leta 1964. Živim v telesu, v katerem ni prsnih vsadkov, polnil, botoksa, lasnih podaljškov in vsega sranja, ki sem ga potrebovala, da sem lahko sledila družbi in njenim narekom, kakšna mora biti seksi ženska. Tvoje zdravje je tvoje bogastvo, zato sprejemaj pametne odločitve," je zapisala v objavi na Instagramu, ki so jo v 12 urah všečkali že več kot 400.000-krat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️Fifty Five and smiling from the inside out.... Finally back to the original 1964. Living in a body free of breast implants, fillers, botox, exstensions and all the bullshit I thought I needed in order to keep up with what society conditioned me to believe what a sexy woman should look like until the toxicity of it all almost killed me.......... Your health is your wealth so please make educated decisions, research the partial information you’re given by our broken system before putting anything foreign in your body. It took me many years of undoing some bad choices I made for myself before I finally found the freedom to sustainable internal beauty and acceptance of what is the best version of myself by no standards but my own............ It’s on us to learn to love our selves and celebrate our unique, one of a kind beauty at all ages as we move through this journey called “life”. Beauty has no meaning without your health................... #ShamelessSelfie #55 #BeautyStartsFromWithin #AgeComesWithWisdom

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on

"Ljudje si ne zapomnijo lepega obraza, ampak srce"

Mama znanih manekenk Gigi in Belle je ob tem še dodala, da je potrebovala kar nekaj let, da je popravila slabe odločitve iz preteklosti ter da zdaj končno sprejema svojo podobo, za katero si standarde postavlja sama. "Na nas samih je, da se naučimo ljubiti sebe in svojo unikatnost."

Objavo je zaključila s stavkom, da je lepota brez pomena, če ni zdravja, ter fotografijo med drugim označila še z značko #ShamelessSelfie (selfie brez sramu, op. p.).

Yolanda s hčerkama Bello in Gigi | Foto: Getty Images Yolanda s hčerkama Bello in Gigi Foto: Getty Images

Podobnih vrednot uči tudi svoji hčerki, za kateri pravi, da nista uspešni zaradi svoje lepote, ampak predvsem zaradi trdega dela in dobrega srca.

"Na svetu so dekleta, ki so lepša od mojih hčerk in tudi one si zaslužijo uspeh kot moji punci. Če si želiš tega, moraš biti pristen in deliti svoje srce z drugimi," je razložila in še dodala, da si ljudje ne zapomnijo lepega obraza, ampak srce.

Preverite še:

Anwar Hadid
Trendi V svet mode se prebija brat slavnih sester Hadid #foto

 

Ne spreglejte