Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 12. 2013,
7.00

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Jasna Kuljaj Planet TV voditeljica moda oblačila spodnje perilo

Torek, 10. 12. 2013, 7.00

8 let

Seksi in zapeljivo: Jasna Kuljaj prisega na črno spodnje perilo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Ko smo voditeljico Jasno Kuljaj ujeli v prostorih Planet TV, kjer bo od zdaj njeno televizijsko domovanje, smo izvedeli, da ne mara rožastih vzorcev.

A bolj kot to, česa Jasna Kuljaj ne mara, nas je zanimalo, kaj ima voditeljica rada. "Rožastih vzorcev resnično ne maram, to pa zato, ker tudi v osebnem življenju uporabljam smernice, ki sem se jih naučila na televiziji. Rožasti vzorci lahko zelo hitro postanejo moteči za kamero, pa tudi sicer imam rada nevpadljive in enobarvne stvari, saj ko nisem pred kamerami, nerada pritegnem pozornost," nam je zaupala Jasna, ki prisega na to, da živahnost človek ustvarja z osebnostjo in z odnosi.

"Ne potrebujemo oblačil, da bi nas delala posebne. V tem se razlikujem od številnih žensk. Ljudje, ki veliko časa posvetijo temu, kako so oblečeni, so največkrat ljudje, ki si preveč želijo biti posebni. Vtis lahko naredimo z osebnostjo ter s tem, kdo in kaj smo," je povedala Jasna, ki pa si vseeno želi biti vedno urejena, zato v trgovino ne gre v trenirki. "Vedno sem rada urejena. Lahko bi sicer imela lepo trenirko, želim pa si atraktivnega videza in to mi nekako ni všeč. Četudi grem samo v trgovino, se uredim, s tem seveda ne mislim, da imam popolno naličen obraz, daleč od tega, ampak toliko, da sem urejena," je razkrila Jasna, ki ima tudi pri spodnjem perilu svoja pravila.

"O perilu ne bom preveč razpredala," se je zasmejala, a nam na prigovarjanje vseeno odgovorila. "Če je telo lepo samo po sebi, če je negovano in fit, ne potrebuje posebnih modelov perila in zvenečih blagovnih znamk. Če je telo lepo v najbolj preprostih brazilkah črne barve, je pač lepo. Pri tem nimamo kaj. S tem je ženska lahko zapeljiva in dovolj seksi, ne da bi imela na sebi še ne vem kakšne korzete. Zdi se mi, da je vse to odveč. Prisegam na črne hlačke in črn modrček in to je to," nam je zaupala Jasna. Zanimivo, kajne?

Ne spreglejte