Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 9. 2020,
15.12

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13

Natisni članek

zveza odnosi ločitev Kanye West Kim Kardashian

Sreda, 23. 9. 2020, 15.12

3 leta, 6 mesecev

Kim še vedno ne ve, kaj bo naredila s Kanyejem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13
Kim Kardashian, Kanye West | Kim še vedno ne ve, ali bo ostala s Kanyejem ali ne. | Foto Getty Images

Kim še vedno ne ve, ali bo ostala s Kanyejem ali ne.

Foto: Getty Images

Odnos med resničnostno zvezdnico Kim Kardashian in njenim možem Kanyejem Westom še vedno ni rožnat. Medtem ko raper občasno še doživi kakšen izpad na družbenih omrežjih, ki je posledica bipolarne motnje, s katero se spopada, Kim menda še vedno ne ve, ali naj ostane z njim ali ne.

Potem ko jo je Kanye West pred nekaj tedni grdo ponižal na Twitterju in v javnem govoru razkril občutljive stvari iz njunega zasebnega življenja, je Kim Kardshian nihala iz ene skrajnosti v drugo. Najprej se je hotela ločiti, potem pa se je s Kanyejem in vsemi štirimi otroki odpravila na počitnice, da bi uredila zadeve.

Kim menda z moževimi nihanji razpoloženja in maničnimi epizodami vse težje shaja. | Foto: Getty Images Kim menda z moževimi nihanji razpoloženja in maničnimi epizodami vse težje shaja. Foto: Getty Images Ko se je prah okrog drame polegel in je že kazalo, da je zakon rešen, se je Kanye znova razpisal na Twitterju. Kontroverzni raper se je v novem izpadu na omenjenem družbenem omrežju lotil glasbene industrije, predvsem založb, ki po njegovih besedah zasužnjujejo glasbenike.

Kim menda med tem znova izgublja potrpljenje z njim, poroča portal Us Weekly. Samo pisanje po Twitterju zvezdnice naj ne bi toliko prizadelo, bolj jo moti, kako se stvari spreminjajo v zasebnosti. "Za tvite ji ni mar, a zaradi nihanja razpoloženja in maničnih epizod Kim vedno težje shaja s Kanyejem," je povedal vir, ki je blizu paru.

"Kim tehta o možnostih glede svoje prihodnosti s Kanyejem. Trenutno je močno pod stresom, saj je razpeta med študijem prava, skrbjo za otroke in pomočjo Kanyeju," je dodal anonimnež. Kim se je namreč pred kratkim prvič javno dotaknila moževe biopolarne motnje in priznala, da je bolezen težka za vso družino. Ker ve, da je razlog za nenavadno vedenje in izpade bolezen, še vedno poskuša Kanyeju pomagati po najboljših močeh. A ločitve menda ni povsem odpisala, čeprav še vedno upa, da se bo vse skupaj umirilo.  "Še vedno obstaja možnost ločitve, če bi pač prišlo do tega."

Preberite tudi:

Kanye West
Trendi Kanye West v boj proti glasbenim založbam: To je sodobno suženjstvo #video
Trendi Raper spet razburja: tokrat je s športnimi copati razjezil muslimane #video
Trendi Nova razkritja burne romance: Kim in Kanye že leto živita ločeno #video
Ne spreglejte