Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 11. 2020,
9.42

Osveženo pred

3 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,28

Natisni članek

zapleti rojstvo porod smrt izguba Christina Perri

Sreda, 25. 11. 2020, 9.42

3 leta, 5 mesecev

Še ena zvezdnica utrpela tragično izgubo: "Najina hči se je rodila mrtva"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,28

Pevka Christina Perri, ki je bila pred dvema tednoma hospitalizirana zaradi zapletov med nosečnostjo, je na Instagramu sporočila žalostno novico. Deklica, ki sta jo v kratkem pričakovala z možem, je umrla.

Pred dvema tednoma je bila Christina Perri prepeljana v bolnišnico, saj z otrokom, ki sta ga pričakovala z možem Paulom Costabilejem, nekaj ni bilo v redu. Zdravniki so odkrili, da ima težave s črevesjem.

Takrat je 34-letna glasbenica oboževalce na svojem družbenem omrežju prosila, naj molijo za majhno srce, ki bije v njej, naj molijo, da bo na koncu z obema vse dobro. Sproti jih je obveščala o tem, kaj se je dogajalo z njenim še nerojenim otrokom. Razkrila je, da bo takoj po rojstvu potreboval nujno operacijo in da bosta tako še nekaj časa na intenzivni negi. A prioriteta je bila, da otrok še vsaj nekaj časa "ostane" v maternici, da še vsaj malo zraste in da se mu organi vsaj do konca razvijejo in okrepijo.

A na koncu je Christina kljub vsem prizadevanjem otroka izgubila. Tragično vest je oboževalcem sporočila prek svojega Instagrama. Objavila je ganljivo fotografijo, na kateri z možem svojo mrtvorojeno hčerko držita za drobno ročico, in zraven zapisala: "Sinoči sva izgubila svojo deklico. Rodila se je mrtva, potem ko se je tako zelo borila, da bi ji uspelo priti na ta svet. Zdaj je našla mir, v najinih srcih pa bo živela za vedno."

To je bila sicer za 34-letno zvezdnico tretja nosečnost. Z možem imata dve leti staro hčerko Carmello, druga nosečnost pa se je januarja letos, prav tako kot tretja, končala tragično – v 11. tednu je namreč splavila. Julija je nato Christina sporočila, da je znova v veselem pričakovanju, in tokrat je kazalo, da bo vse dobro, dokler se pred dvema tednoma ni uresničilo ravno nasprotno.

Preberite tudi:

John Legend in Chrissy Teigen
Trendi Chrissy Teigen in John Legend izgubila otroka #video
Chrissy Teigen
Trendi Chrissy Teigen en mesec po izgubi sina spregovorila o tej tragediji
Ne spreglejte