Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
25. 6. 2019,
12.27

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,37

9

Natisni članek

Bon Jovi Hrvaška zvezdniki

Torek, 25. 6. 2019, 12.27

4 leta, 10 mesecev

Še en zvezdnik na počitnicah na Hrvaškem: Bon Jovi z družino prispel v Dubrovnik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,37

9

Dubrovnik | Foto Reuters

Foto: Reuters

Svetovno znani rokerski glasbenik Jon Bon Jovi je v ponedeljek z ženo in najmlajšim sinom prispel na počitnice v Dubrovnik, poročajo hrvaški mediji. Bon Jovi je svojo 60-metrsko jahto Rarity zasidral v morju nedaleč od Cavtata. Z družino se je sprehajal po mestu. Ni se izogibal fotoaparatom oboževalcev. Podelil je tudi avtograme.

Bon Jovi je prvič obiskal Dubrovnik leta 2011, ko ni skrival svojega navdušenja nad najbolj znanim hrvaškim turističnim mestom. Letos je prispel s 56-letno ženo Dorotheo Hurley in najmlajšim sinom, 15-letnim Romeom. Ustrezata jim mir in tišina dubrovniškega predela in uživajo v družinski idili, je danes poročal hrvaški Jutarnji list.

Časnik dodaja, da je znani glasbenik leta 2011 imel tudi koncert na Hrvaškem, letos pa je na zasebnem obisku. O njegovih morebitnih nastopih na Hrvaškem ni slišati ničesar.

Trendi Igralkin profil na Instagramu je kot turistični vodnik po Istri #video

Jon Bon Jovi | Foto: Cover Images Foto: Cover Images

Poudarja, da je slavni roker danes v nekoliko bolj elegantnih in sodobnejših oblekah v primerjavi s časi, ko je imel dolge lase, visoke superge in majice z bleščicami. Takratni mladostniški upor so v skladu z leti nadomestile resne obleke in podoba, ki še naprej daje vtis rokerja. Še ostaja na komercialni sceni in se zoperstavlja novim glasbenim trendom, opisuje časnik.

Na Hrvaškem tudi Samuel L. Jackson in Cristiano Ronaldo

Hrvaška obala je znana, da je privlačna za počitnikovanje slavnih in bogatih, Bon Jovi spada v vrh svetovnih zvezdnikov, ki prihajajo na Hrvaško, je poudaril Dubrovački vjesnik na svoji spletni strani. Med drugim so letos sosednjo državo obiskali ameriški igralci Salma Hayek, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson in Michael Weatherly ter eden od najboljših svetovnih nogometašev vseh časov Cristiano Ronaldo.

Aprila so se v oddaji Argument na Planet TV spraševali, zakaj zvezdniki obiskujejo Hrvaško, Slovenije pa ne. Kaj so povedali, poglejte v spodnjih videih.

Salma Hayek
Trendi Zakaj zvezdniki množično obiskujejo Hrvaško, Slovenije pa ne? #video

 

Ne spreglejte