Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 7. 2015,
11.43

Osveženo pred

2 leti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Marija Šarapova Serena Williams tenis Wimbledon Grigor Dimitrov Patrick Mouratoglou

Četrtek, 9. 7. 2015, 11.43

2 leti

Šarapova in Williamsova: tekmici tudi v ljubezni?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Pred wimbledonskim polfinalom se spet veliko šušlja o tem, da tekma med Američanko in Rusinjo ni le na teniških igriščih, ampak tudi v zasebnem življenju.

Danes se bosta v polfinalu Wimbledona pomerili Serena Williams in Marija Šarapova, temperamentna Američanka in hladna Rusinja, ki ne skrivata dejstva, da si nista preveč naklonjeni. To je bilo najbolj očitno pred dvema letoma, ko je Williamsova sprožila medijski obračun z izjavami, ki jih je dala za revijo Rolling Stone. Komentirala je "eno od petih najboljših igralk na svetu, ki je sveže zaljubljena", očitno Šarapovo, o kateri je dejala: "Vsak intervju začne z: 'Tako sem srečna.' Kako dolgočasno."

Še več pozornosti je požela z izjavo: "Če želi biti z moškim, ki ima črno srce, pa naj bo." Govorila naj bi o Grigorju Dimitrovu, bolgarskem teniškem igralcu, s katerim je Šarapova v zvezi od leta 2012. Pred tem naj bi se z njim videvala Williamsova – zveza ni bila nikoli uradna, a njena zamera do Šarapove jo zgovorno potrjuje.

Zapustil je njunega skupnega trenerja in hkrati tudi njo Williamsova in Dimitrov sta se spoznala, ko sta oba delala s trenerjem Patrickom Mouratogloujem, njuno prijateljstvo naj bi v razmerje preraslo v začetku leta 2012. Potem pa je Dimitrov presedlal k novemu trenerju, obenem zapustil Williamsovo in se začel videvati z njeno mlado tekmico Šarapovo.

Američanko je to povsem zlomilo, piše Daily Mail, takrat je v intervjuju dejala: "Obupala sem nad zmenki, zame se to nikoli ni dobro izšlo. Sem zelo čustvena oseba, vsa se predam. Tudi sama delam napake kot vsak človek, a konec mojega zadnjega razmerja je bil prehud. Ne morem še enkrat skozi to."

Srce si je pozdravila pri poročenem očetu dveh otrok Očitno je vendarle zmogla, saj se je začela videvati s trenerjem Mouratogloujem, takrat pa je s strupenimi komentarji nazaj udarila Šarapova. "Če želi govoriti o osebnih stvareh, bi morda lahko spregovorila o njenem razmerju in njenem fantu, ki je bil poročen in ima otroke." Mouratoglou se je namreč od nekdanje žene po poročanju francoskih medijev ločil prav zaradi razmerja s svojo ameriško varovanko.

Williamsova in Mouratoglou naj bi bila sicer še vedno par, čeprav je njuna zveza doživela že več vzponov in padcev, prav tako pa cveti ljubezen med Šarapovo in Dimitrovim. Zdaj teniškima mojstricama preostanejo le še dvoboji na igrišču: tukaj je v močni prednosti Williamsova, Šarapova je ni premagala že 11 let.

Ne spreglejte