Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
30. 5. 2018,
9.33

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,23

Natisni članek

testenine postava Ireland Baldwin

Sreda, 30. 5. 2018, 9.33

5 let, 10 mesecev

S takšno postavo zvezdnica misli, da je bolj "polna"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,23
Ireland Baldwin | Foto Instagram

Foto: Instagram

22-letna manekenka Ireland Baldwin je odločena, da čeprav je del modne industrije, ne bo stradala in si prizadevala za pretirano suho telo. Na ta račun se je znova pošalila na Instagramu in zapisala, da skuša do izklesanega trebuščka priti kar s pomočjo testenin karbonara.

Roko na srce, mlada Ireland Baldwin, hči slavnega igralca Aleca Baldwina in igralke Kim Basinger, se lahko pohvali z vitko postavo in je s svojo višini 1,88 metra več kot primerna za manekenko. A očitno 22-letna zvezdnica zase misli, da je v primerjavi s preostalimi kolegicami iz sveta mode vendarle malce bolj "polna", saj ves čas v intervjujih in na družbenih omrežjih poudarja, da za službo manekenke ne bo nikoli stradala in da noče biti suhljata kot njene kolegice.

Trendi Zvezdnica s fotografijo v kopalkah sprožila razkol med oboževalci

Zadnja v nizu objav na Instagramu je fotografija, na kateri pozira v kavbojkah in beli majici, ki jo je dvignila do prsi in na ogled postavila svoj ploščat trebušček. Čez obraz si je "prilepila" smešno sliko dekleta, ki je špagete, ter zraven pripisala: "Trudim se dobiti izklesane trebušne mišice, a kar naprej jem testenine karbonara."

Na svojem Instagramu je objavila smešno fotografijo in zapisala, da bi sicer rada imela izklesan trebušček, a kar naprej je testenine karbonara. | Foto: Instagram Stories Na svojem Instagramu je objavila smešno fotografijo in zapisala, da bi sicer rada imela izklesan trebušček, a kar naprej je testenine karbonara. Foto: Instagram Stories

V preteklosti se je na družbenem omrežju razpisala o tem, da bo vedno in povsod povedala, kaj misli, in da je ponosna na svoje telo ter da ga ne bo spreminjala za nič na svetu. "Takšna sem, kot sem. Vzemite ali pustite. Ne bom dovolila, da me kritizirate, ker sem blede polti ali ker nisem suha kot prekla. Ne bom ure in ure zapravila za retuširanje svojih fotografij, da bom potem na njih neprepoznavna. Ne bom se žrla, ker nisem videti kot katera druga," je med drugim zapisala.

Rihanna
Trendi Zvezdnica svetuje, kako naličiti debelušen obraz #video
Prav s svojo drugačno zunanjo podobo in kilogrami pa se zadnje tedne intenzivno ukvarjajo tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija, kjer je vedno bolj napeto. Vse bolj se namreč bliža finalna oddaja, ko bomo dobili velikega zmagovalca druge sezone.

Nove epizode šova ne zamudite jutri ob 21. uri na Planet TV – nocoj izjemoma oddaje ni na sporedu.
Ne spreglejte