Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 5. 2018,
10.28

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,17

1

Natisni članek

kilogrami motnje hranjenja anoreksija Tara Reid

Torek, 29. 5. 2018, 10.28

5 let, 10 mesecev

Zvezdnica s fotografijo v kopalkah sprožila razkol med oboževalci

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,17

1

 

A post shared by Tara Reid (@tarareid) on

43-letna Tara Reid se te dni mudi na oddihu v Dominikanski republiki, kamor se je odpravila s prijateljicami. Da se imajo dekleta odlično, je hotela s fotografijo sporočiti tudi na družbenem omrežju, a je z objavo sprožila pravo vojno na Instagramu med svojimi sledilci. Jabolko spora je še vedno njena suhljata postava.

Na fotografiji 43-letna igralka pozira med dvema prijateljicama, na sebi ima rdeč bikini, okrašen s črnimi obrobami. V primerjavi s kolegicama je Tara na fotografiji res precej drobna in suhljata, kar je padlo v oko mnogim njenim sledilcem na Instagramu, ki so pod objavo brez zadržkov napisali, da je videti anoreksično in da naj že končno nekaj poje.

Igralka že dolga leta posluša, da je videti kot okostnjak. | Foto: Cover Images Igralka že dolga leta posluša, da je videti kot okostnjak. Foto: Cover Images

"Pojdi in pojej kakšen sirov burger. Kaj se je zgodilo s teboj? Včasih si bila tako lepa," se je glasil eden od komentarjev, drugi pa: "Prosim, pokrij te kosti." Nekateri so pisali, da se jim igralka smili in da bi morala poiskati pomoč, češ da se več kot očitno spopada z motnjami hranjenja: "Videti je bolna. Ali se spopada z anoreksijo ali pa zlorablja droge in je zato videti tako. Nisem sovražno nastrojen, ampak zaskrbljen. Če si ne bo priznala težave in poiskala pomoči, bo naslednja v rubriki umrli zvezdniki."

Trendi Nad motnje hranjenja z magnetno stimulacijo možganov

A na drugi strani se je našlo kar nekaj takšnih, ki so zvezdnici stopili v bran ter tiste, ki so ji očitali anoreksijo in težave, označili za nesramne. "Seksi je videti. Pač ima takšno genetiko, da je zelo suha. Jaz sem ista, pa jem ves čas prav vse, a se ne morem zrediti. Nehajte s temi sovražnimi opazkami," se je glasil eden od komentarjev, ki so bili zvezdnici naklonjeni. Mnogi so ji tudi napisali, naj se ne ozira na očitke ljudi, da je bolna in anoreksična, ker je tisto, kar zares šteje, le ona sama.

Trendi Tara Reid na kliniki za odvajanje

Igralka se kljub očitkom, da je anoreksična, pogosto oblači tako, da na ogled postavlja svojo suhljato postavo. | Foto: Cover Images Igralka se kljub očitkom, da je anoreksična, pogosto oblači tako, da na ogled postavlja svojo suhljato postavo. Foto: Cover Images

V začetku leta je zvezdnica v intervjuju za E! News povedala, da je na račun svojega videza doživela že mnogo zbadanja in žaljivih komentarjev, ki jo še vedno bolijo: "Že vse življenje se srečujem z zbadanjem na račun svoje suhosti. Ljudje mi ves čas očitajo, da stradam, a vsi, ki me poznajo, vedo, da ves čas jem. Sem pač suha." Tako je znova zavrnila očitke o anoreksiji in zatrdila, da se ne spopada z motnjami hranjenja.

Siol Plus Motnje hranjenja so v naši družbi sprejemljiv način izražanja stiske
Povsem drugačne težave pa imajo tekmovalci resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija, ki že dolge tedne bijejo boj z odvečnimi kilogrami. A bitka se bliža koncu – že prihodnji teden bomo namreč dobili velikega zmagovalca druge sezone.

V nocojšnji epizodi bo tekmovalce pričakalo posebno videosporočilo Marka Potrča, ki jih bo poslal na lov za skritimi sledmi, ki vodijo do kuvert, te pa do dodatne motivacije. Popoldanski trening bo nekatere junake namočil med supanjem, zadnja letošnja skušnjava pa bo postregla s čevapčiči mojstra žara Željka.


Vse to in še več v nocojšnji epizodi šova The Biggest Loser Slovenije, ki bo na sporedu ob 21. uri na Planet TV.
Ne spreglejte