Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 5. 2018,
9.39

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,52

Natisni članek

Rihanna ličenje Vogue video nasveti

Petek, 4. 5. 2018, 9.39

5 let, 11 mesecev

Zvezdnica svetuje, kako naličiti debelušen obraz #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,52
Rihanna | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Rihanna je svoje oboževalce presenetila s prav posebnim videom, v katerem uči, kako se naličiti. A posnetek je veliko več kot le vodnik po izdelkih in tehnikah ličenja. Zvezdnica v njem razkrije veliko svojih lepotnih skrivnosti, med drugim tudi, kako je svoj nekoč debelušen obraz prav z ličenjem zožila.

Oblečena v ohlapno belo haljo in spodnje perilo priljubljena pevka stopi pred kamero in po nekajkratnem neuspelem začetku začne kazati, kako se naličiti po Rihannino. Glede na to, da ima rada bleščice in barve, zvezdnica poseže po zlatih in rožnatih odtenkih, a čisto na začetku se loti nanašanja pudra in senčenja obraza – tako imenovanega konturinga.   

Rihanna je za legendarni Vouge posnela video, kako se naličiti. | Foto: YouTube Rihanna je za legendarni Vouge posnela video, kako se naličiti. Foto: YouTube Medtem ko senči svoj obraz, pove, da prav na ta način skrije svoje pomanjkljivosti, kot so visoko čelo, nekoliko večji nos in podbradek. "Konturinga sem se naučila v obdobju, ko sem bila, verjeli ali ne, malo bolj debelušna. Ko imaš okrogel obraz in tista zalita dojenčkova lička, ti konturing pride še kako prav," je razkrila Rihanna.

Pojasnila je še, da lahko s primernim senčenjem močno zožiš še tako okrogel obraz in skriješ tudi precejšen podbradek. "Mislim pa, da ni univerzalnega pravila, kako izvajati konturing. Vsak obraz je namreč drugačen in najboljšo tehniko zase boste odkrili sami. Jaz si na primer ožim lica in skrivam visoko čelo. Predel podbradka si senčim v obliki trikotnika, ker ti to podaljša vrat," še namigne v videu.

Rihanini nasveti bodo verjetno prav prišli tudi tekmovalcem resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija, ki se vztrajno borijo proti odvečnim kilogramom. Spremljate jih lahko na Planet TV od torka do petka ob 21.05. Današnja epizoda bo še posebej napeta, saj bo znova eden od tekmovalcev moral zapustiti šov.

Celoten desetminutni video, ki ga je priljubljena zvezdnica posnela za legendarni Vogue, si lahko ogledate spodaj.

Rihanna je septembra lani presenetila s svojo kozmetično linijo, imenovano Fenty Beauty, ki obsega kar 40 različnih senčil, namenjenih vsem tipom kože. V kratkem bo izdala tudi svojo znamko spodnjega perila, del katere bodo tudi kosi za ženske močnejše postave.

Ne spreglejte