Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 3. 2023,
13.48

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 9,29

114

Natisni članek

Tina Gaber Robert Golob

Torek, 28. 3. 2023, 13.48

1 leto

Robert Golob: Sem v postopku ločitve. Živim skupaj s Tino Gaber in otrokoma.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 9,29

114

Tina Gaber in Robert Golob | Predsednik vlade Robert Golob s svojo življenjsko partnerko Tino Gaber | Foto Mediaspeed

Predsednik vlade Robert Golob s svojo življenjsko partnerko Tino Gaber

Foto: Mediaspeed

Predsednik vlade Robert Golob je za oddajo Preverjeno na POP TV prvič spregovoril o svojem zasebnem življenju in partnerki Tini Gaber. Povedal je, da skupaj z njo in še dvema od svojih treh otrok živi v Ljubljani in da je trenutno v postopku ločitve. 

Premier Robert Golob je novo partnerko Tino Gaber javnosti uradno prvič predstavil februarja letos, ko sta skupaj obiskala državno proslavo pred kulturnim praznikom v Cankarjevem domu. Zdaj je za oddajo Preverjeno povedal, da je Gabrova že dlje časa njegova življenjska partnerka. 

"Že nekaj časa živimo skupaj, tudi z mojimi otroki. To ni nobena skrivnost. Odselili smo se poleti oziroma jeseni leta 2021. Nisem hotel o tem govoriti, ker sem še vedno mnenja, da so zasebno življenje in še posebej otroci stvar posameznika in ne toliko javnosti," je v omenjeni oddaji, ki jo bodo predvajali danes zvečer, povedal Golob.

Razkril je še, da je Gabrova precej drugačna, kot jo opisujejo v medijih: "Ona je zelo čustvena, strastna, če hočete, zagovornica šibkih - v tem primeru ljudi, tudi živali."

Gabrova je velika borka za pravice živali, udeležila se je tudi uradnih posvetovanj o pravicah živali. Golob je v tem primeru zavrnil očitke, da naj bi šlo za konflikt interesov, in pojasnil, da so se predhodno o tem posvetovali tudi s Komisijo za preprečevanje korupcije. Pes, ki je sodeloval na teh srečanjih, pa ni pes Gabrove, ampak je šlo za terapevtskega psa iz nevladne skupine Tačke pomagačke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Golob je tudi pojasnil, da je decembra lani vložil zahtevo za ločitev in da je trenutno v postopku ločitve. Pred tem je bil skoraj leto in pol samohranilec. Na vprašanje, ali morda s Tino Gaber načrtujeta poroko in povečanje družine, je predsednik vlade odgovoril: "Ko bo prišel čas za to, bom o tem tudi spregovoril. Trenutno tega ne načrtujeva, ampak zakaj pa ne, prej ali slej prideva tudi do tja."

Robert Golob
Novice Premier Robert Golob in Tina Gaber skupaj na državni proslavi

 

Ne spreglejte