SiolNET. Trendi Svet znanih
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Rebeka Dremelj zbolela za rakom

3

termometer

Pevka Rebeka Dremelj je na svojem profilu na Facebooku razkrila, da ima dovolj skrivalnic in pretvarjanja, ter povedala tako, kot je: "Zbolela sem za rakom!"

Slovenska pevka in nekdanja mis Rebeka Dremelj je na svoji strani na Facebooku objavila izpovedno, iskreno pismo o tem, kako se ji je svet obrnil na glavo. "Jaz, ki sem se še nedolgo nazaj borila za starše otrok, obolelih za rakom, dajala vse od sebe, zbirala denar na sto in en način, da bi jim le lahko kako pomagala, sem zbolela. Za rakom! Za rakom na ščitnici. In to zdaj povem na glas."

Ker ji je zmanjkalo izgovorov v odgovorih na vprašanja, kje je, zakaj ima prevezo na vratu in kaj je delala na onkološkem oddelku, se je odločila, da pove tako, kot je. "Izmišljam si zgodbice že več kot mesec dni in živim v strahu, da me ne bi dobili."

"Le zbolela sem. Včeraj se je to zgodilo njemu, danes se je meni, jutri se lahko tebi. Upam, da ne, ampak lahko se. Tudi sama sem bila prepričana in preveč zavarovana sama vase, da mene pa kaj takega res ne more doleteti. Uf, priletelo je nazaj kot bumerang," je nadaljevala.

Operirali so jo in ji odstranili ščitnico. Zdaj jo čaka še terapija z radioaktivnim jodom in deset dni karantene. Rebeka je pismo končala z optimizmom: "Hvala Bogu me je mati narava obdarila z veliko dozo optimizma in vem, da bo ta moja odsotnost vez z mojim otrokom in družino samo še okrepila."

Veliko optimizma in pozitivne energije ji želimo tudi mi.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin