SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pred premiero resničnostnega šova obiskali kraj zločina

1

termometer

Resničnostni šov Ljubezen na deželi je posnet v Brdih, kamor je ekipa Planet TV odpeljala svoje partnerje, da si ogledajo idilično okolico in nazdravijo uspehu.

Že jutri bo na spored Planet TV prišel nov resničnostni šov Ljubezen na deželi, ki ga bo vodila Saška Lendero, glavni akter pa bo Jure Štekar, gospodar posestva Hiša Štekar. Za uspešen začetek resničnostnega šova je ekipa Planet TV v Hiši Štekar gostila poslovne partnerje in z njihovimi vini nazdravila uspehu omenjenega resničnostnega šova in preostali pestri lastni produkciji, ki jo je pripravila za jesen.

Zbrane poslovne partnerje je pozdravil direktor podjetja Antenna TV SL Pavel Stantchev, ki je na kratko predstavil nove vsebine in povedal, da se je ekipa Planet TV takoj zaljubila v prečudovito okolico posestva Štekar in odločitev o lokaciji snemanja resničnostnega šova je padla nemudoma.

Prisotne je zabaval DJ Lovro in skupina Sopranos, ki so poskrbeli, da so se gostje, še preden je padel mrak, zavrteli na plesišču. Čeprav je bilo druženje sredi tedna, se je zavleklo pozno v noč.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin