Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
18. 7. 2018,
12.58

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,59

Natisni članek

psihiatrija depresija Michelle Williams Destiny’s Child

Sreda, 18. 7. 2018, 12.58

5 let, 9 mesecev

Pevka skupine Destiny’s Child odšla na zdravljenje na psihiatrijo

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,59
Michelle Williams, Destiny’s Child | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Nekdanja pevka priljubljene skupine Destiny’s Child Michelle Williams je sporočila, da je odšla na zdravljenje v psihiatrično ustanovo. Razlog je depresija, ki jo ima že nekaj časa.

Ameriški spletni portal TMZ poroča, da je Michelle Williams že nekaj dni v psihiatrični ustanovi v okolici Los Angelesa, kjer se zdravi zaradi depresije.

Michelle je bila do zdaj vedno odprta glede te bolezni in je o tem brez težav govorila tudi javno. Zato njen tvit o tem, kaj se trenutno dogaja, ni bil presenečenje. Včeraj je zapisala: "Leta sem se posvečala ozaveščanju o duševnih boleznih in spodbujala ljudi, naj prepoznajo znake in kdaj je čas, da si poiščejo pomoč in podporo ljudi, ki jih imajo radi. Nedavno sem poslušala svoj nasvet, ki sem ga dajala tisočim po vsem svetu, in si poiskala pomoč strokovnjakov."

Ob tem je še dodala, da bo vedno tista, ki bo zgled in bo zagovarjala pomoči potrebne.

Michelle je bila del izjemno priljubljene skupine Destiny’s Child, skupaj s Kelly Rowland in Beyonce Knowles. | Foto: Getty Images Michelle je bila del izjemno priljubljene skupine Destiny’s Child, skupaj s Kelly Rowland in Beyonce Knowles. Foto: Getty Images

Priznala nagnjenja k samomoru

Michelle, ki ni skrivala depresije, je lani jeseni v pogovornem šovu The Talk razkrila tudi, da je bila v preteklosti nagnjena celo k samomoru.

"Šele ko sem dosegla trideseta leta, sem dojela, kaj se dogaja. Dotlej sem mislila, da gre le za odraščajoče bolečine. S tem se spopadam že od 13. ali 15. leta, le da pri tistih letih nisem vedela, za kaj gre."

Dodala je, da je nekoč prišla do točke, ko ji je bilo tako težko, da je hotela samo najti izhod. Takrat je s skupino Destiny’s Child podpisala pomembno pogodbo, menedžerju pa je povedala za svoje stanje, na kar ji je odvrnil: "Ravno ste podpisale multimilijonsko pogodbo, saj nimaš biti za kaj depresivna". Takrat je to sprejela in si mislila, da je morda samo utrujena.

Njeno stanje se je sicer izboljšalo, a depresija je, kot kaže, ostala.

Trendi Beyonce se je vrnila v Destiny's Child, oboževalci pa ponoreli #video
Ne spreglejte