Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
9. 10. 2013,
21.38

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Mariah Carey Rihanna Tina Turner Rod Stewart zavarovanje

Sreda, 9. 10. 2013, 21.38

5 let, 1 mesec

Oprsje vredno štiri milijone evrov in kaj so še zavarovali zvezdniki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Pred časom je igralka Jennifer Love Hewitt izdala, da si bo svoje oprsje zavarovala za štiri milijone evrov in da se ji to zdi povsem normalno. Zajeten kupček denarja. A zakaj?

Morda ima Jennifer Love Hewitt prav, saj ni edina zvezdnica, ki se je odločila, da bo zavarovala del svojega telesa. "Mislim, da si moje prsi to zaslužijo. So naravne in lepe, v filmski industriji pa je zaželeno, da igralke pokažemo tudi svoje dele telesa. Zato sem se odločila, da jih zavarujem, saj bodo nekoč v povsem drugačnem stanju kot danes," je povedala igralka, ki je s svojo izjavo marsikoga spravila v smeh, a daleč od tega, da je edina s takšno, recimo temu poslovno, potezo.

Po hitrem pregledu zvezdnikov, ki so se odločili, da bodo zavarovali dele svojega telesa, smo ugotovili, da v svetu šovbiznisa, športa in filmske industrije pravzaprav ni tako malo takšnih, ki bi se odločili za takšno potezo. Oprsje pevke Dolly Parton že dolgo čas velja za prvi parček na svetu, ki je doživel svoje zavarovaje. In res je. Dolly nimamo kaj očitati, saj verjetno vsi vemo, kako baročno obdarjena je tik pod vratom, redko kdo pa ve povedati, kakšne barve oči ima svetlolasa zvezda country glasbe, kajne? Dolly je svoji prijateljici zavarovala za 2,8 milijona evrov, kar je vseeno precej več, kot je zapisani znesek na zavarovalni polici nekdanje Playboyeve lepotičke Holly Madison, ki je svoj parček zavarovala za "pičlih" 750 tisoč evrov. "Če se karkoli zgodi mojim prsim, mislim, da gre moja kariera po zlu. Nekaj mesecev ne bi delala in s tem bi zagotovo izgubila več, kot je zapisano na polici," je povedala Holly. Kraljica popa Madonna pa je svoj, sicer umetni, parček zavarovala za debel milijon in pol.

Od prsi pa k nogam. Rihannine so vredne toliko kot prsi Holly Madison, supermanekenka Heidi Klum je svoje zavarovala za še enkrat več, a se je pošalila, da njena leva noga, na kateri ima brazgotino iz otroštva, ni vredna toliko kot tista "brezhibna" desna. Če vprašate nas: všeč sta nam obe. "Morala sem oditi v London, kjer sem morala pokazati svoje noge. Ja, točno tako," razlaga Heidi Klum. "Komisija je noge pregledala, na levi imam brazgotino, posledico razbitega stekla, na katerega sem padla, in zato je leva noga ocenjena manj," je povedala. Za krepek milijon več pa je svoj par nog zavarovala pevka Tina Turner. Rock'n'roll babica morda tudi zato vedno svoj par nog tako z veseljem tudi pokaže, a vseeno to ni najvišja zavarovalnina, vplačana za noge. Zmagovalka te kategorije je pevka Mariah Carey, ki je svoje noge zavarovala, reci in piši, za okroglo milijardo dolarjev oziroma 739 milijonov evrov in, recimo temu, drobiž. Svoje noge sta zavarovala tudi nogometaša Ronaldo in Beckham. Ronaldo je na polico vpisal znesek 106, David pa 51 milijonov evrov.

In kdo ugane, kateri del telesa je zavarovala Jennifer Lopez? Seveda, ritko! In to za tako okroglo številko, kot je prijetno okrogel videz njene zadnjice: 300 milijonov. Avstralska mini pevka Kylie Minogue pa bi, če bi padla na svojo, zahtevala le tri milijone evrov. Med pevci sta edina moška, ki sta zavarovala kaj svojega, Rod Stewart in The Boss Bruce Springsteen. Za zavarovanje svojega glasu sta se odločila, ker je tako prepoznaven, da si to zasluži. Rod pravi, da je vreden 11,4 milijona evrov, Bruce pa ga ceni na pol manj. Pa zato, kadar "fušata", dobita odškodnino?

In čeprav nismo povsem prepričani, kaj pomeni, ko nekdo zavaruje svoj nasmeh, še ta podatek: Julia Roberts je svoj nasmeh zavarovala za dobrih 22 milijonov evrov.

Ne spreglejte