Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
18. 10. 2013,
8.22

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

zabava družabna kronika pijača Ljubljana

Petek, 18. 10. 2013, 8.22

7 let, 12 mesecev

Od Murka do rockerjev na seksi zabavi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
"Zabava ni popolna, če na njej ni Damjana Murka," se je med glasnim smehom slišalo iz kota, kjer je s svojo družbo sedel štajerski slavček. A tega verjetno, vsaj upamo, ni mislil resno.

Četrtkovo večerno zabavo priljubljene stimulativne pijače s seksi imenom so zmešali kot koktajl, narejen iz druženja, čarovnije, dobre glasbe in (pre)globokih dekoltejev, nanjo pa je prišla tudi pisana druščina slovenskih estradnikov. Damjan Murko, ki tokrat sicer ni nastopal, je bil pred fotografi zelo dobre volje. Izvrstna in ob klavirju nekoliko umirjena Nina Pušlar se je manj fotografirala, a je zato več nastopala v kombinaciji z enim najboljših saksofonistov pri nas Lovrom Ravbarjem, ki je ob (pre)glasni glasbi razgibal na začetku dokaj otrdele goste.

In koga vse smo srečali? Med damami je bil blažen humorist Tone Fornezzi - Tof, ki se je pred glasno glasbo pozneje nekoliko umaknil, s prijatelji je kratek čas na zabavi zdržal tudi basist Big Foot Mame Alen Steržaj, potem pa izginil v zaodrje, iz Maribora je prišel Stojan Auer, pisateljica Marjanca Scheicher je hitro našla prijatelje za klepet, v moški družbi je bila blažena lepotička Katarina Jurkovič, nasmejani sta bili misici Jinny Ribič in Anjeza Barbatovci v družbi "mame" tekmovanja Miss Zemlje Jelke Šajn, med mizami je čaral mladi, uspešni čarovnik Magic Aleksander, prijetno sta se hihitali zajčici Samanta in Amanda Šabić, ki tokrat s seboj nista imeli korenčka, med množico pa smo srečali tudi direktorja slovenskega lepotnega imperija Gašperja Fabjana v družbi prijateljev in žene.

Simpatična zabava le za povabljene, kot je bilo napovedano, je potekala še dolgo v noč. Pogovori, ki so se razvili znotraj in zunaj trendovskega ljubljanskega lokala, so se kljub povsem drugačni tematiki zabave večinoma vrteli okoli politike in športa. Očitno ti dve temi še kako zabavata živelj na sončni strani Alp.

Ne spreglejte