Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
29. 7. 2015,
15.30

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Severina Severina Vučković Milan Popović Zoran Milanović

Sreda, 29. 7. 2015, 15.30

6 let, 6 mesecev

Oče Severininega otroka je pevko prijavil hrvaškemu premierju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Nekdanji partner hrvaške pevke je na več hrvaških državnih institucij naslovil pritožbo, v kateri jo obtožuje, da njunega sina izkorišča za samopromocijo.

Srbski podjetnik Milan Popović je hrvaškemu premierju Zoranu Milanoviću, ministrici za socialno varstvo Milanki Opačić, pravobranilki za enakopravnost spolov Višnji Ljubičić in več odborom hrvaškega sabora poslal pismo, v katerem svojo nekdanjo zaročenko, znano hrvaško pevko Severino Vučković, obtožuje, da krši pravice njunega triletnega sina Aleksandra, poroča hrvaški spletni medij Tportal.

"Z očitnim namenom, da si zagotovi stalno pozornost medijev na vse mogoče načine, na družbenih omrežjih Facebook in Instagram najinega sina Aleksandra, ki ima le tri leta in pol, namerno in vsakodnevno izpostavlja očem javnosti in škodljivi medijski pozornosti. To počne z objavljanjem otrokovih fotografij in videoposnetkov, pa tudi s komentarji, ki se pojavljajo pod temi objavami," Tportal povzema Popovićevo pritožbo.

"Moj sin živi v resničnostnem šovu" Aleksandrov oče poudarja, da je na to že opozoril Center za socialno varstvo, a odziva ni bilo, zato se je obrnil na najvišje državne institucije na Hrvaškem. "Spoštovane gospe in gospodje, moj sin živi v tako imenovanem resničnostnem šovu, kakršen je Big Brother, v katerem ga neznani ljudje vsakodnevno spremljajo in komentirajo, pogosto na najbolj vulgarne in zastrašujoče načine. Edina razlika je, da tukaj ne gre za televizijski izdelek, temveč je ustvarjalka in režiserka teh 'nastopov' otrokova mati," še piše v pritožbi.

Na fotografijah se v zadnjem času pogosto pojavlja tudi Severinin novi partner:

Njegovih pritožb na Hrvaškem do zdaj niso uslišali Pevko je Popović že pred časom kazensko prijavil zaradi kršenja otrokove zasebnosti, a je bila prijava zavržena. "Ali je razlog to, da je ona na Hrvaškem tako imenovana estradna zvezda, ali morda to, da je za razliko od mene hrvaška državljanka, ne morem reči, vsekakor pa opažam popolno pasivnost odgovornih institucij," je še zapisal Popović in od naslovnikov pisma zahteval, da sprožijo odziv sistema socialnega varstva.

Severina je sicer na družbenih omrežjih ena najbolj aktivnih estradnic s področja nekdanje skupne države, na njih redno objavlja svoje fotografije in, kot jo obtožuje Popović, tudi fotografije malega Aleksandra, zadnjih nekaj mesecev pa se jima na posnetkih pogosto pridruži njen novi partner Igor Kojić, s katerim naj bi, kot se šušlja, kmalu skočila v zakon.

Ne spreglejte