Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 5. 2018,
15.00

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,49

4

Natisni članek

obline postava kopalke Ashley Graham

Sreda, 2. 5. 2018, 15.00

5 let, 11 mesecev

Novo kolekcijo kopalk promovira z neobdelanimi fotografijami #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,49

4

Manekenka močnejše postave Ashley Graham se je odločila za korak, ki je za mnogo zvezdnic najhujša nočna mora. Za promoviranje svoje nove kolekcije kopalk je privolila v objavo povsem neobdelanih fotografij paparacev, na katerih se je svetu ponosno pokazala prav takšna, kot je – z vsemi svojimi lepotnimi "napakami" vred.

Strije, celulit, nekaj odvečne maščobe tu in tam na telesu … To so stvari, ki jih večina hollywoodskih zvezdnic nikakor noče pokazati svetu. Ko tako v javnost pricurljajo njihove neobdelane fotografije s plaže, ki so jih v svoje objektive ujeli paparaci, gotovo niso prav nič vesele.

A prav s povsem realnimi, nič lepotno obdelanimi fotografijami je zdaj presenetila močnejša manekenka Ashley Graham, ki na tak način promovira svojo novo linijo kopalk v sklopu znamke Swimsuits for All. Te ponujajo najrazličnejše modele v vseh mogočih konfekcijskih številkah.

"Ta kampanja je drugačna od vseh drugih kampanj, v katerih sem sodelovala kadarkoli v svoji karieri," je povedala zvezdnica in pojasnila, da je k njej pristopila predvsem zato, da ženske spodbudi k temu, da se začnejo ceniti in imeti rade prav takšne, kot so – z vsemi pomanjkljivostmi vred. "Upam, da bodo te fotografije spodbudile ljudi k temu, da bodo srečni v svoji koži in uživali v trenutku, ne glede na to, kdo jih gleda."

Zaradi precejšnje čezmerne teže pa s svojim telesom niso zadovoljni tekmovalci resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija, ki ga lahko na Planet TV spremljate od torka do petka ob 21.05. Pridno se trudijo izgubiti čim več odvečnih kilogramov.

Kako jim gre, preverite že nocoj ob 21.05! Po šovu pa ne zamudite tudi komentatorske oddaje Od težaka do junaka z Jasno Kuljaj in gosti.

Še več fotografij Ashley Graham, ki so del promocijske kampanje za letošnjo kolekcijo kopalke Swimsuits for All, si lahko ogledate spodaj.

Ne spreglejte