SiolNET. Trendi Svet znanih
1,75

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Jasmin Stavros: Zdravniki sumijo še nekaj. Bog ne daj, da je res. To bi bilo zame pogubno.

1,75

termometer

Jasmin Stavros |  | Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed

Pred nekaj dnevi je Jasmin Stavros odšel na pregled v bolnišnico, kjer so mu postavili težko diagnozo kostnega raka, zdaj pa zdravniki sumijo, da ima pevec raka še na želodcu.

"Diagnoza je kostni rak, zdaj pa sumijo, da imam morda še želodčnega raka. Bog ne daj, da se to zgodi, ker bi bilo to zame pogubno," je za In Magazin povedal Jasmin Stavros.

Za omenjeni portal je povedal, da je pred njim boj za življenje, zato ostaja na zdravljenju zaradi kostnega raka.

"Strašno boli. Boli me hrbet. Hodim na obsevanja, ki so zelo boleča, in moram ležati, potem pride do stika z živci in je strašno boleče, a pretrpim tistih deset minut," je povedal Stavros in razložil, da se je bolezen začela nekje v januarju, ko je začutil bolečine v trebuhu.

Jasmin Stavros Trendi Jasmin Stavros se bori za življenje: Imam kostnega raka

Dobil je tudi razjedo na dvanajstniku in sepso

Zatem je dobil razjedo na dvanajstniku, v Karlovcu pa so ga urgentno operirali, dobil je tudi sepso in v bolnišnici ostal 12 oziroma 13 dni. Povedal je, da je zdaj za njim šele drugi dan kemoterapije.

"Pet, šest dni naj mine in šele takrat bomo vedeli, kje sem, v kakšnem stanju sem. Čutim, da si bom opomogel, zdravniki, medicinske sestre in vsi, ki delajo tukaj, pa se res trudijo po svojih najboljših močeh," je še povedal 68-letni pevec.

Parni Valjak Trendi Skupina Parni valjak razkrila naslednika Akija Rahimovskega

V težkih časih mu veliko pomeni vera

Ob tem je poudaril, da tako težke diagnoze ni pričakoval, največjo tolažbo ob tem pa najde v veri. "To je edina stvar. Rožni venec imam vedno v roki in ves dan molim. Žal mi je le to, da sem imel v načrtu veliko nastopov, dva ali celo tri vsak konec tedna, in sem moral vse odpovedati," je za In Magazin še povedal Jasmin in dodal, da ostaja optimističen.

Gwyneth Paltrow Trendi "Neprevidno smučarko" Gwyneth Paltrow toži upokojeni zdravnik #video
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin