Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
13. 4. 2022,
13.13

Osveženo pred

7 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,96

3

Natisni članek

Rihanna

Sreda, 13. 4. 2022, 13.13

7 mesecev, 1 teden

Noseča Rihanna na naslovnici Vogua: Ne bom nosila nosečniških oblačil

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,96

3

Rihanna | Foto Guliverimage/Imago Lifestyle

Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle

Rihanna, ki trenutno krasi naslovnico modne revije Vogue, bo vsak čas rodila in vse do porodne sobe ne bo nosila nosečniških oblačil. V intervjuju je tudi povedala, da se svojega nosečniškega telesa ne sramuje.

34-letna visoko noseča pevka Rihanna krasi naslovnico modne revije Vogue. Fotografije je posnela znana fotografinja Annie Leibovitz. Na naslovni fotografiji je Rihanna oblečena v tesno oprijet enodelni kombinezon iz rdeče čipke modne hiše Alaïa, rokavice in visoke pete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

V spremnem intervjuju se je razgovorila o svojem nosečniškem slogu: "Ko sem izvedela, da sem noseča, sem si takoj rekla, da zagotovo ne bom šla nakupovat nosečniških oblačil. Žal mi je, ampak preveč se zabavam z oblačenjem in modo. Ne mislim opustiti tega dela samo zato, ker se moje telo spreminja."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Na fotografskem snemanju je Rihanna pozirala v različnih prostorih pariškega hotela Ritz. V okrašeni pariški hotelski sobi je pokazala svojo postavo v dramatično prosojni modni obleki Jeana Paula Gaultierja, drugič je pozirala v rdeči odrezani jakni znamke Rick Owens, pa tudi v predimenzioniranem plašču Marc Jacobs v kombinaciji s spodnjim perilom njene znamke Savage X Fenty. Na eni fotografiji leži gola v banji.

Naslovna zgodba prihaja manj kot tri mesece po tem, ko so Rihanno prvič fotografirali kot bodočo mamo. Takrat sta z A$AP Rockyjem ljubeče pozirala v Harlemu, medtem ko je Rihanna nosila živahen starinski Chanelov plašč, nizko zapete kavbojke in verižni pas Chanel. Od takrat na vsakem dogodku pretresa javno mnenje z novo obleko.

 "Sprva sem pričakovala neko čarobno spremembo, a res ostajam to, kar sem. Moje telo trenutno počne neverjetne stvari."

Rihanna | Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ves mesec mode je bila zvezda šova prav Rihanna. Na Guccijevi modni reviji v Milanu se je pojavila s kratko majico iz lateksa in prevelikim vijoličastim krznenim plaščem. Sledil je Pariz, kjer se je pojavila v prosojni Diorjevi oblekici, pod katero ni nosila drugega kot črne tangice svoje linije X Fenty.

"Zame je ta obleka dejansko najbližje nosečniški obleki, kar sem jih nosila do zdaj," je Rihanna povedala o stajlingu. "V vsakem primeru bi videli moje spodnjice – tako da seveda sem nosila svojo linijo."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Za Vogue je dejala, da upa, da ji je uspelo "na novo definirati, kaj velja dostojno za nosečnice. Moje telo trenutno počne neverjetne stvari in tega se ne bom sramovala," je dejala. "To je čas, ko bi se morali počutiti praznično. Zakaj bi torej skrivala nosečnost?"

Rihanna je še razkrila, da s fantom A$AP Rockyjem nista načrtovala otroka, vendar tudi ničesar nista naredila, da ga ne bi bilo. Pojasnila je tudi, kako sta si v prvih dneh pandemije med potovanjem po državi postala blizu. "V tistem času je postal moja družina. Počutim se, kot da lahko opravim katerikoli del življenja ob njem."

Preberite še:

Trendi Noseča Rihanna je na Diorjevo revijo prišla v spodnjem perilu #video
Rihanna
Trendi Rihanna tudi med nosečnostjo ostaja modno izzivalna
Rihanna Asap
Trendi Rihanna (dobesedno) razkrila, da je noseča

 

Ne spreglejte