SiolNET. Trendi Svet znanih
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nina Pušlar dobila županovo nagrado

3

termometer

Pevka Nina Pušlar, ki že vse življenje živi v Ivančni Gorici, je pred svojim koncertom v domači občini doživela tudi posebno čast.

Nina Pušlar, ki sicer ni najbolj navajena nagrad za svoje delo, je tokrat z veseljem in ponosom prišla v stavbo Občine Ivančna Gorica. Že ob vstopu v prostore tamkajšnjega župana Dušana Strnada je bilo čutiti dobro voljo in sproščeno ozračje.

"Mlada in uspešna glasbenica, ki prihodnjo soboto pripravlja v domači Ivančni Gorici tradicionalni koncert z gosti, si nagrado zasluži," so si bili edini v ivanški občini, saj kot pravijo, s svojo uspešno glasbeno potjo opravlja tudi promocijo domačega kraja. Prav zato ji je župan tudi osebno podelil posebno priznanje.

In res je, Nina vedno z veseljem pove, od kod prihaja. "Pravzaprav je takšna nagrada potrditev, da je bilo moje delo v preteklosti pravilno in dobro opravljeno. Je nedvomno tudi motivacija za prihodnost. Vesela sem, da imam podporo doma, na koncert, letos bo že tretji po vrsti, vsako leto pride veliko ljudi. Odločila sem se, da bom imela doma koncert vsako leto, saj že od oddaje, v kateri sem zmagala pred leti, Ivančna Gorica drži z mano. Bila sem počaščena, zdelo se mi je lepo, da so se spomnili name. Z občino tudi sodelujemo pri organizaciji koncerta, saj želim, da bo, kot pravijo, prijetno in domače," je povedala Nina.

Ninin koncert bo to soboto ob 20. uri, med gosti koncerta pa bosta tudi Alenka Godec in Godba Stična, v kateri je Nina nekoč igrala prečno flavto.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin