Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 5. 2018,
13.07

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 9,91

4

Natisni članek

Cannes rdeča preproga obleka nezgoda Yulia Rybakova

Torek, 22. 5. 2018, 13.07

5 let, 11 mesecev

Nezgoda na rdeči preprogi: pred fotografi ostala v spodnjicah #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 9,91

4

Yulia Rybakova, ruska 'plus size' manekenka, kot čez lužo imenujejo modele močnejše postave, je na svojem profilu na Instagramu objavila videoposnetek nič kaj prijetne situacije, ki se ji je pripetila na rdeči preprogi festivala v Cannesu. Potem ko ji je nekdo stopil na vlečko, je ostala brez spodnjega dela obleke in se pred fotografi znašla zgolj in samo v spodnjicah.

Tudi na najslavnejših rdečih preprogah se lahko zgodi marsikaj. Zdrsi, padci, ponesrečeni izrazi na fotografijah, ponoreli oboževalci, ki se nekako prerinejo mimo strogih varnostnikov in se vržejo svojemu vzorniku v objem. Pogosto pa se zgodi tudi kakšna nezgoda z dragimi oblačili.

Trendi Še ena manekenka, ki je ponosna na svoje obline #foto

Prav to se je pripetilo ruski manekenki z oblinami Yulii Rybakovi, ki se je festivala v Cannesu udeležila v dolgi rdeči obleki. Medtem ko jo pozirala za fotografe, ji je mimoidoči stopil na dolgo vlečko, in ko je Yulia hotela stopiti naprej, je ostala brez spodnjega dela obleke. Neznanec ji je nato krilo pobral in ji ga znova namestil na svoje mesto.

Video nezgode je celo sama objavila na svojem profilu na Instagramu, a nekaj sledilcev ji je pod objavo očitalo, da je bilo vse skupaj zrežirano. In da je manekenka, ki je znana po svojih bujnih oblinah, hotela le opozoriti nase in dobiti nekaj dodatne publicitete.

Yulia Rybakova sicer sodi v kategorijo 'plus size' modelov, ki s ponosom kažejo nekaj dodatnih kilogramov in bujne obline.

Ravno nasprotno pa si za manj kilogramov prizadevajo tekmovalci resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija, ki je na sporedu od torka do petka ob 21.00 na Planet TV.

Nocoj bosta junake šova The Biggest Loser Slovenija razveselili sestri Fabjan, tekmovalce pa čaka tudi skušnjava s krofi, ki bo presenetila tudi Marka Potrča. Kaj bo presenetilo voditelja in ali bodo sladki krofi premagali vztrajnost tekmovalcev pri izgubljanju kilogramov? Preverite že v nocojšnji oddaji, ki bo na sporedu ob 21.00 na Planet TV.

Ashley Graham
Trendi Ashley Graham tarča kritik zaradi svojih oblin
Ashley Graham
Trendi Tako za svojo postavo gara Ashley Graham #video #foto
Ne spreglejte