Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
1. 3. 2014,
14.28

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

zvezdniki Bruce Willis Keanu Reeves Eddie Murphy Michael Jackson Nicolas Cage Leonardo DiCaprio John Travolta fotografija slika zgodovina

Sobota, 1. 3. 2014, 14.28

5 let, 8 mesecev

Neverjetne fotografije zvezdnikov, ki živijo že več kot sto let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ste se kdaj vprašali, zakaj se zdi, da se zvezdniki ne starajo? Ni vse v lepotni kirurgiji in popravkih, nekaj je očitno tudi posledica potovanja skozi čas. Ne verjamete?

Nekajkrat so se že pojavile fotografije ljudi iz preteklosti, ki si delijo neverjetno podobnost z današnjimi zvezdniki. Zagovorniki paranormalnega pravijo, da so zvezdniki uspešni tudi zato, ker znajo potovati skozi čas ali pa so obdarjeni s kakšnim posebnim darom, ki jim omogoča, da živijo celo več stoletij. Mi o tem ne bomo sodili, podobnosti zvezdnikov in njihovih dvojnikov pa so neverjetne.

Paul Mournet je bil rojen leta 1847 in čeprav je zabeleženo, da je umrl leta 1922, njegovega trupla niso nikoli našli. Je mogoče, da je to zato, ker je v resnici živ in uživa v hollywoodski slavi pod imenom Keanu Reeves? Matrica omogoča nemogoče.

Oglejte si dve fotografiji Johna Travolte: na prvi je nad letali nadušen igralec iz leta 1890, ko je bil star 22 let, na drugi pa John danes, ko jih šteje 141 let. Dobro jih skriva, kajne?

Igralec Nicolas Cage živi dolgo in plodno življenje. Danes je zvezdnik Hollywooda, leta 1870 pa je okrog vratu nosil metuljčka.

Cage pa menda živi še dlje. Na tej sliki lahko vidimo Nicolasa, ki je bil pred stoletji poznan kot Maksimilijan Habsburški. Ni slabo.

Večina meni, da je bil igralec Leonardo DiCaprio rojen v sedemdesetih letih. A tu je dokaz, da je bil Leo rojen v zgodnjih šestdesetih letih. Kot ženska z imenom Judy Zipper. No, pa saj je sprememba spola in imena pri zvezdnikih že nekaj povsem normalnega, kajne?

Zgodnje slike igralca Jacka Blacka niso fotografije, ampak dobesedno slike. Leta 1751 pač še niso poznali fotoaparatov in samo predstavljamo si lahko, kako dolgo je moral Jack sedeti pri miru za ta prekrasen portret. Pa še to: takrat mu je bilo ime Paul Revere. Imate prav: Jack Black se sliši bolje.

Dejstvo je, da je Sylvester Stallone najdlje živeči zvezdnik. Pa ne le to: današnji filmski pretepač je bil nekoč papež. Njegovo ime je bilo Gregor IX.

Ujeti v svoj objem Angelino Jolie je prvovrstni uspeh. In ker vemo, da se je Angelina od nekdaj lepila na poredne fante, se verjetno ni mogla upreti generalu Isaacu Stevensu. Oprostite, Bradu Pittu.

Brad Pitt pa je bil, ne vemo sicer, zakaj, v preteklosti tudi uporabnik imena Hermann Rorschach. Verjetno se je pod tem imenom skrival pred kakšno jezno ljubico. Ali njenim možem.

Če ste obtoževali Dašo Podržaj, ko je bila poročena z nekaj let starejšim Rajkom Hrvatičem, se ugriznite v jezik. Beyonce ima v resnici verjetno najstarejšega moža na planetu. Jay-Z je bil glavni frajer v mestu že leta 1939.

Če bi Miranda Kerr vedela, da je njen nekdanji škrat Orlando Bloom v resnici pisatelj in slikar Nicolae Grigorescu, bi morda ostala z njim. A kaj bo Mirandi slikar, ko pa lahko vsak amater v nekaj sekundah z njo lahko naredi najbolj seksi fotografijo.

Kako je mogoče, da Bruce Willis vedno užene nekaj deset kriminalcev v filmih Umri pokončno sam? Preprosto. Za generala Douga McArthurja, heroja druge svetovne vojne, je nekaj mafijskih veljakov mačji kašelj.

Popotnik skozi čas je tudi igralec Eddie Murphy. Leta 1920 je bil enako nasmejan, kot je danes. Dobra volja resnično polepša ljudi, kajne?

O mrtvih vedno vse najboljše, a morda je bila problematika razpadanja obraza pevca Michaela Jacksona le posledica njegove starosti. Ta sfinga verjetno ni naključje.

Ne spreglejte