SiolNET. Trendi Svet znanih
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Namesto Mihija v Nininem naročju Marko Potrč (video)

3

termometer

Nova sezona oddaje Moj dragi zmore bo doživela vsebinsko prenovo, nov pa bo tudi voditelj oddaje. Namesto Mihe Brajnika bo Nino Osenar poskušal obvladati Marko Potrč.

Po treh uspešnih sezonah oddaje Moj dragi zmore na Planet TV je čas za prenovo. Verjetno največji dogodek pa bo že prva oddaja v sezoni, v kateri se bo voditeljici Nini Osenar pridružil izkušeni televizijski maček Marko Potrč. A to še zdaleč ne pomeni, da Miha Brajnik zapušča oddajo. Miha je namreč s svojim znanjem in idejami že do zdaj ključno pripomogel k uspehu oddaje, sodeloval je pri nastajanju scenarijev, zato mu bo nova vloga glavnega urednika oddaje pisana na kožo.

Marko Potrč se je kljub vodenju zanimive in poučne oddaje Galileo odločil, da se pridruži ekipi in se prepusti čarom lepe Nine, skupaj pa bosta v četrti sezoni oddaje prinesla na male zaslone kar nekaj sprememb. Poleg novega voditelja bodo tokrat pari, ki bodo tekmovali, izbrani tematsko. Tako bodo lahko v eni oddaji tekmovali le gasilci, v drugi poštarji, kuharji in tako dalje, zaradi česar bo dogajanje nedvomno še bolj zanimivo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin