SiolNET. Trendi Svet znanih
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najmlajša Kardashianova se nastavlja gola

3

termometer

Kendall Jenner, ki se ukvarja z delom modela, se je za revijo Interview slekla. Gola namreč pozira v njihovem zadnjem piktorialu, a stvari še vedno prepušča domišljiji.

Kendall Jenner, najmlajša od (pol)sester Kardashian, se je pri rosnih osemnajstih letih že odločila za golo poziranje. V zadnji številki revije Interwiev se je odločila, da ob pogovoru deloma pokaže tudi svoje čare. "Ko sem bila majhna, sem vedno lagala. Tudi o najbolj neumnih stvareh. V prvem razredu in v vrtcu sem na primer ljudem govorila, da imamo doma žive tigre, ki živijo na podstrešju in v moji sobi. Govorila sem jim tudi, da je moja mama tako bogata, da ima dejansko celo sobo zlata," je v pogovoru povedala Kendall.

"Spominjam se tudi, da sem vsem razlagala, da živim na Havajih. Ne vem pa vam povedati, zakaj so bile vse te laži tako prisotne v mojem življenju. Nikoli se nisem spraševala o tem. Verjetno sem slišala druge ljudi, kako lažejo, verjetno sem njihove laži spregledala in potem sem to počela še jaz. Sicer vem, da so se mi zdeli neumni in sem zato spremenila svoje laži, a še vedno sem lagala," je povedala Kendall in priznala, da še danes velikokrat laže. "Danes je to sicer omejeno na moje sestre, ko se jim zlažem, da jim nisem iz omar vzela oblek, a me potem tako ali tako vidijo, ko jih nosim," se je zasmejala izzivalna fotomodelka, ki tudi na Facebooku buri domišljijo z zelo zapeljivimi fotografijami.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin