SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na podelitvi zlatih globusov se bodo spravili na Cosbyja

1

termometer

Tina Fey in Amy Poehler, ki bosta vodili podelitev zlatih globusov, pri šalah ne bosta prizanesli nikomur, niti Billu Cosbyju, ki se te dni spopada s hudimi obtožbami zaradi spolnih zlorab.

Ko je konec lanskega leta vedno več žensk javno opozorilo, da jih je v preteklosti priljubljeni komedijant Bill Cosby spolno zlorabil, je na površje prišla javna skrivnost, nekaj, o čemer se je dolgo časa govorilo, a zaradi Cosbyjeve priljubljenosti in močnega vpliva v zabavni industriji tega marsikdo ni upal javno nasloviti.

Medtem ko so obtožbe številnih žensk mnogi ignorirali, saj so se bali za svoje službe, je Tina Fey ob vsaj dveh priložnostih v svojih oddajah naslovila Cosbyjeve spolne zlorabe, in sicer v seriji 30 Rock ter v večerni oddaji v Saturday Night Live. V zadnji se je pošalila, da njen kolega Keenan Thompson ob novici, da Cosby zlorablja ženske, ne bo oponašal Cosbyja, saj se boji, da mu bo ta preprečil nadaljnje igralske projekte.

Prav strah pred Cosbyjevim vplivom v zabavni industriji in moč njegovih odvetnikov in predstavnikov za odnose z javnostmi naj bi omogočala, da so podobne obtožbe vedno znova potihnile, Tina Fey pa je za Access Hollywood povedala, da na podelitvi zlatih globusov ne bo tako. Na vprašanje, ali lahko na podelitvi pričakujemo šale na Cosbyjev račun, je namreč odgovorila: "Oh, seveda!"

Tina Fey in Amy Poehler sicer menita, da se nihče od udeleženih na podelitvi ne bi smel bati njunih šal, saj gre le za zabavo, ki z vidika splošnega pogleda na svet ne bi mogla biti manj pomembna, vseeno pa verjetno lahko pričakujemo, da Cosbyja na podelitvi ne bo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin