Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
28. 4. 2016,
11.36

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,23

4

Natisni članek

Intervju Donald Trump Melania Trump

Četrtek, 28. 4. 2016, 11.36

6 let, 6 mesecev

Melania Trump razkrila, da ima starejšega polbrata

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,23

4

Foto: Getty Images

Trenutno najbolj znana Slovenka na svetu je razkrila, da ima starejšega polbrata, ki ga njun skupni oče ni hotel priznati.

Ameriška revija za moške GQ v zadnji izdaji poroča, da ima žena republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa Melania v Hrastniku 50 let starega polbrata Denisa, ki ga njun skupni oče nikoli ni priznal, čeprav mu je do 18. leta starosti plačeval preživnino. Da je vse to res, pričajo sodni dokumenti.

Denis, sin Marije Cigelnjak in polbrat Melanie, pravi, da je njegova mama leta 1964 obvestila Viktorja Knavsa, očeta Melanie, da je zanosila. Ta ji je najprej ponudil poroko, nato pa naj bi si premislil, zahteval splav in pozneje zanikal očetovstvo. Denis se je rodil maja 1965 in mati Marija je vložila tožbo za preživnino, ki jo je Knavs izgubil šele, ko je do konca izčrpal vse pravne poti in so mu s testom dokazali očetovstvo.

Melania je najprej zanikala, da ima polbrata, nato pa to le priznala. (Foto: Reuters) | Foto: Reuters Melania je najprej zanikala, da ima polbrata, nato pa to le priznala. (Foto: Reuters) Foto: Reuters

Nič noče od družine Knavs, želi si le spoznati svoji polsestri

Sin Denis je za GQ povedal, da se mama, ki je pred leti umrla, ni nikoli poročila in tudi otrok ni imela več. Oče Viktor ga ni nikoli spoznal, sam pa tudi ni dal pobude za srečanje, ker noče motiti družine Knavs oziroma noče nič od njih ali Donalda Trumpa. Ne bi pa imel nič proti, če bi se kdaj srečal s polsestrama Melanio in Ines. Žena newyorškega milijarderja je za revijo GQ najprej zanikala resničnost poročanja. Pozneje, po prejemu sodnih spisov iz Slovenije, je povedala, da je za zadevo vedela že dolgo, hkrati pa zaprosila za spoštovanje zasebnosti njenega očeta.

Zanika uporabo botoksa

Se je pa za omenjeno revijo razgovorila še o marsičem drugem. Medtem ko Donald zagreto prepričuje Ameriko, da je on tisti, ki bi moral naslednji voditi to državo, mu Melania zvesto stoji ob strani, z nespremenjenim izrazom na obrazu. Nekateri ameriški mediji zato pravijo, da je njen obraz zaradi številnih kozmetičnih popravkov "zamrznjen" in se ne premakne, namigujejo pa tudi, da si je dala povečati oprsje.

Melania, ki je pred dvema dnevoma praznovala 46. rojstni dan, je za revijo GQ odločno zanikala, da si je privoščila lepotne posege. "Prav nič nisem spremenila. Veliko ljudi pravi, da si v obraz redno vbrizgavam botoks, a to ni res. Živim zdravo življenje, skrbim za svojo kožo in telo. Nasprotujem botoksu, saj mislim, da močno poškoduje obraz in živce. Sem povsem naravna in želim se postarati graciozno kot moja mama," zatrjuje. Govoric o povečanem oprsju ni komentirala, je pa o tem za nas spregovoril fotograf Stane Jerko, ki jo je razkrinkal: "Zagotovo ima prsi, kakršnih prej ni imela, in tega z leti ne dobiš."

Melania pravi, da se hoče starati graciozno. | Foto: Getty Images Melania pravi, da se hoče starati graciozno. Foto: Getty Images

Oče in Donald sta si podobna

Spregovorila je tudi o svojem očetu, za katerega pravi, da jo precej spominja na moža. "Oba sta zelo pametna in zelo sposobna. Odraščala sta v povsem drugačnem okolju, a imata enake vrednote in verjameta v tradicijo," je razložila. Dodala je, da je njen oče zelo družinski človek in da zelo trdo dela. "Tako kot moj mož."

Ni hotela dati svoje številke

A vse to ni igralo nobene vloge, ko je leta 1998 na tednu mode v New Yorku spoznala Donalda. Tja je prišel z dekletom, ki ga je pozneje poslal v toaletne prostore, da je lahko ogovoril Melanio. "Imela sem svoje življenje in nisem sledila temu, kaj počne on in kakšno življenje živi," je razložila in dodala, da mu ni hotela dati telefonske številke, ko sta se spoznala. "Če bi mu jo dala, bi bila samo še eno od deklet, ki bi jih poklical." Potem je takrat 52-letni mogotec 28-letni Melanii predlagal, da ji on da svojo številko. "Tudi to je test," danes razlaga Melania. "Ali ti da poslovno številko ali pa zasebno." Dosegla je, da ji je Trump dal vse svoje številke, in ga poklicala čez en teden. "Kemija med nama je bila odlična, a mi ni spodnesel nog pod nogami. Morda je to opazil."

Zakonca pravita, da je ključ do uspešnega zakona spoštovanje potreb drugega in ločeni kopalnici. | Foto: Getty Images Zakonca pravita, da je ključ do uspešnega zakona spoštovanje potreb drugega in ločeni kopalnici. Foto: Getty Images

Poročila sta se leta 2005 in leto pozneje dobila sina Barrona. Melania je za GQ povedala še, da hoče biti desetletni sin poslovnež in golfist, o zvezi z milijarderjem pa dodala, da deluje zato, ker sta izjemno razumevajoča do potreb drugega.

Ne spreglejte