Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
10. 1. 2020,
10.58

Osveženo pred

4 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,07

14

Natisni članek

kraljeva družina Meghan Markle princ Harry

Petek, 10. 1. 2020, 10.58

4 leta, 3 mesece

Meghan sama nazaj v Kanado, Harry za zdaj ostaja v Londonu #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,07

14

Drama na britanskem kraljevem dvoru se nadaljuje. Po nepričakovanem naznanilu, o katerem menda ni bila predhodno obveščena niti sama britanska kraljica Elizabeta II., zdaj princ Harry skupaj s kraljico, bratom Williamom in očetom Charlesom rešuje zapleteno situacijo, medtem ko se je njegova žena Meghan Markle že vrnila v Kanado.

Po treh dneh ima Meghan Markle Velike Britanije očitno dovolj in se je odločila sama vrniti v Kanado, kjer je po poročanju tujih medijev tudi ves ta čas ostal mali Archie.

Nanj naj bi v teh treh dneh, ko sta bila vojvoda in vojvodinja Susseška v Britaniji, poleg varušk pazila Meghanina najboljša prijateljica Jessica Mulroney, ki je tudi sama mama treh otrok, poroča portal E! News.

In medtem ko se je Meghan že vrnila v Kanado, njen mož, princ Harry, še nekaj časa ostaja v Londonu, da reši nastalo situacijo ter da skupaj s princem Charlesom, princem Williamom in kraljico Elizabeto II doreče, kako bodo izpeljali njun umik od opravljanja kraljevih dolžnosti ter kako naj bi to bilo v praksi sploh videti, piše BBC.

Pri tem pa naj bi bila kraljica odločena, da bodo to zapleteno situacijo, ki je nastala, rešili v nekaj dneh in da se nikakor ne bo nerešena vlekla naprej še tedne.

Princ Harry za zdaj ostaja v Londonu. | Foto: Getty Images Princ Harry za zdaj ostaja v Londonu. Foto: Getty Images

Iz kraljeve sobe v muzeju umaknili voščeni lutki Meghan in Harryja

Z ukrepi po nenadni odločitvi kraljevega para ni čakal niti londonski muzej voščenih lutk Madame Tussauds, ki je takoj iz kraljeve sobe, kjer stojijo lutke članov britanske kraljeve družine, umaknil Harryja in Meghan.

Medtem je mnenje javnosti o njuni odločitvi, da se umakneta od kraljevih dolžnosti in se finančno osamosvojita, deljeno. Nekateri so pozdravili dejstvo, da hočeta hoditi po svoji poti in si krojiti življenje po svojih željah, drugi pa menijo, da je Harry ravnal narobe.

Meghan Markle, princ Harry
Trendi Meghan in Harry prizadela britansko kraljevo družino #video

Nekdanji kraljevi kuhar: Meghan je lačna slave, Harry lahkomiseln

Med njimi je tudi nekdanji kraljevi kuhar Darren McGrady, ki je 15 let kuhal za kraljevo družino in njihove eminentne goste. Na Twitterju si je dal duška in v več zapisih brez dlake na jeziku Meghan označil za lačno slave, Harryja pa za lahkomiselnega.

Nekdanji kraljevi kuhar trdi, da je Meghan lačna slave, Harry pa zmanipuliran in lahkomiseln. | Foto: Getty Images Nekdanji kraljevi kuhar trdi, da je Meghan lačna slave, Harry pa zmanipuliran in lahkomiseln. Foto: Getty Images

"Meghan nikoli ni hotela biti del kraljeve družine. Hotela je biti slavna. Meghan je slavna! Vse se vrti okrog Meghan!" se je glasil eden od mnogih zapisov, drugi pa: "Ljudje, ki niso poznali princese Diane, govorijo, da bi bila ponosna. Bila bi besna, ker je Harry tako zmanipuliran."

Nadaljeval je, da mu je princesa Diana enkrat v kuhinji Kensingtonske palače rekla, da je William bolj premišljen in resen kot njegov oče, medtem ko je Harry po njej bolj lahkomiseln. In da ne glede na vse sama nikoli ni bila nespoštljiva do kraljice in da bi bila zdaj resnično jezna na sina.

Trendi Princ William zaskrbljen: Harry in Meghan sta v krhkem stanju #video
Archie, Meghan Markle, princ Harry
Trendi Vojvodinja Meghan: Zelo malo ljudi me je vprašalo, ali sem v redu
Ne spreglejte