Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Petek,
9. 2. 2018,
13.43

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,34

Natisni članek

Meghan Markle princ Harry Kensingtonska palača krinka

Petek, 9. 2. 2018, 13.43

6 let, 2 meseca

Meghan Markle se redno izmuzne iz palače in na skrivaj hodi v London

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,34
Meghan Markle | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Bodoča članica britanske kraljeve družine naj bi v Kensingtonski palači živela že dobre tri mesece, iz katere pa se redno izmuzne in pod krinko uživa v utripu Londona.

Spletni portal Eonline poroča, da Meghan Markle ne živi pod tako strogim nadzorom, kot se sicer zdi. Zvezdnica namreč zna poskrbeti za to, da sama raziskuje britansko prestolnico, brez osebnih stražarjev, a vseeno brez spremstva paparacev in trume oboževalcev.

Meghan se namreč ustrezno zakrinka s kapo in sončnimi očali ter iz palače smukne skozi enega od šestih vhodov in izhodov. "Uspeva ji oditi in priti, kadar želi, pri čemer je precej dobra," je razkril neimenovani vir in dodal, da Kate in William tega ne bi mogla izvesti, saj bi ju ljudje vsekakor prepoznali, bodoča mladoporočenca pa sta tega že vajena.

Harry in Meghan lahko živita bolj sproščeno kot William in Kate. | Foto: Getty Images Harry in Meghan lahko živita bolj sproščeno kot William in Kate. Foto: Getty Images

Krinko imata v malem prstu

"Harry in Meghan sta zasebnost ponesla na povsem novo raven. Stalno zamenjujeta avtomobile, Meghan pa ves čas menjava tudi preobleke, klobuke. Zelo dobra sta pri tem, da gresta ven, ne da bi ju javnost opazila. Njun pristop je povsem drugačen od Williamovega in Katinega."

Ameriški spletni portal je ob tem še odkril, kateri kotički so Meghan najbolj pri srcu. Menda obožuje trgovine in bare Whole Foods, še posebej njihove sklede acai. S Harryjem si rada privoščita večerjo v klubu Dean Street Townhouse v londonskem Sohu, kjer so dobrodošli le člani.

 

A post shared by Ciara Elliott (@ciaraelliott) on

Nekdanja ameriška igralka obožuje tudi italijansko restavracijo Bocca di Lupo, menda pa se rada ustavi tudi v cvetličarni Kensington Flower Corner, kjer nakupi šopke za njun dom. Viri pravijo, da največkrat kupi rožnate potonike.

 

A post shared by Bocca di Lupo (@bocca_di_lupo) on

 

A post shared by London (@london_mayfair) on


Preberite še:


Ne spreglejte