SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Lindsey Vonn: Poroka da, ampak ne brez denarja

2

termometer

Lindsey Vonn in Tiger Woods se resno pogovarjata o poroki, vendar želita najprej določiti pravila igre. Smučarka vztraja: Če boš varal, boš plačal!

Klasična romantika se vedno končna pri denarju. Tako je tudi v primeru superbogatega Tigerja Woodsa in njegove Lindsey Vonn.

Šele nekaj mesecev po tem, ko sta javno priznala svoje razmerje, sta Lindsey in Tiger pripravljena na nov korak. "Razmišljata že o poroki in otrocih," je za National Enquirer povedal dobro obveščeni vir.

Tiger naj bi svoji Lindsey dejal, da je popolnoma drugačen človek in da celo razmišlja, da bi ji poleti kupil prstan. Smučarka je presrečna, vendar se želi primerno zaščititi – z denarjem, seveda.

Medtem ko je Tiger takoj poklical svoje odvetnike in jim naročil, naj mu pripravijo predporočno pogodbo, je Lindsey neomajna. V zakon bo vstopila le, če bo ob ločitvi upravičena do polovice Tigerjevega 600 milijonov dolarjev vrednega premoženja. Poleg tega bi rada podpisala posebno pogodbo, po kateri bi dobila dodatnih 20 milijonov dolarjev za vsako prevaro.

Tigerjevi načrti so tako splavali po vodi. Želel se je le zaščititi, da ne bi ostal brez polovice svojega premoženja, tako kot pri nekdanji ženi Elin. Vendar je Lindsey pametno dekle in se ne bo pustilo prepričati samo s sladkimi obljubami. Le kdo bo na koncu popustil?

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin