Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
30. 6. 2014,
9.29

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Slovenj Gradec lepota kopalke bikini koncert letalo letalstvo padalec padalstvo

Ponedeljek, 30. 6. 2014, 9.29

4 leta, 10 mesecev

Leteče misice v kopalkah, padalci in avioni (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Na letališču v Slovenj Gradcu je bilo pretekli konec tedna še kako pestro. Prireditev Hangar fest je ponudila skoraj vse: leteče misice v kopalkah, nore akrobacije in glasbeno zabavo.

Hangar fest je daleč naokoli znan po tem, da pritegne nemalo obiskovalcev, ki jih zanimajo adrenalinska vožnja, padalstvo, letalstvo, glasba, zabava in zadnja leta tudi lepotice lepotnega tekmovanja Miss Bikini. Za letalske in padalske užitke so poskrbeli pravi strokovnjaki, med njimi gostje znamenitega Hangarja 8 iz Salzburga, kjer domuje najbolj elitna skupina letalcev na svetu The Flying Bulls, domače barve pa je suvereno zastopal dih jemajoč nastop Petra Podlunška.

Medtem ko so se bikinske misice pripravljale na skok s padalom v bikiniju, smo med padalci srečali tudi človeka, ki je iz zraka vrgel številne znane, Jožeta Veldina - Džoužija, ki je s svojo ekipo Skeri Fly pridno skrbel za adrenalinske užitke obiskovalcev, seveda pa mu vseeno ni bilo odveč pripeti nase kakšno brhko lepotičko s seznama mis bikini. "Za nas ni problema, če je oblečena ali ne," se je pošalil legendarni Džouži, ki je iz zraka vrgel že Tino Maze, Tino Gorenjak, Lojzeta Slaka in še kakšno znano slovensko estradnico.

Med občinstvo se je pomešala tudi pevka Natalija Verboten s svojim sinkom Maxom, očka Bojan je nedaleč proč od odra delal, saj sta Bojičeva s svojim podjetjem tudi zelo dejavna pri prireditvah in tako je družinica vsaj malo skupaj. Vesela, dobro razpoložena si je ogledala letalski šov, Maks a peljala na pokovko in sladoled, pa še s kom se je fotografirala, če jo je kdo pocukal za rokav. Super mama, ni kaj.

Proti večeru so se začeli nastopi: najprej Modrijani, potem rock'n'roll do konca in napad Big Foot Mame, za konec pa je navduševal še Jasmin Stavros, ki je množico držal pokonci do zgodnjih ur.

Ne spreglejte