SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Lepa Brena: Ameriški zdravniki potrdili diagnozo srbskih kolegov

2

termometer

Priljubljena turbofolk diva Lepa Brena je po terapiji na Inštitutu za kardiovaskularne bolezni Dedinje prvič javno spregovorila o svojem zdravstvenem stanju.

Lepa Brena, ki je avgusta letos zaradi tromboze podključnih ven tri dni preživela na Inštitutu za kardiovaskularne bolezni Dedinje, se je pred dnevi vrnila iz Miamija na Floridi, kjer je v krogu prijateljev in družine praznovala 52. rojstni dan ter proslavila vpis sina Stefana na eno od ameriških univerz, kjer igra tenis za fakultetni klub.

Lepa Brena je obisk Združenih držav Amerike izkoristila tudi za številne zdravstvene preglede, pred dnevi pa za srbske medije tudi prvič javno spregovorila o svojem zdravstvenem stanju.

"V Miamiju je bilo prečudovito in uspelo se mi je odpočiti od vsega. Ameriški zdravniki so potrdili diagnozo, ki so mi jo postavili tudi srbski. Čaka me še nekaj analiz, najpomembneje pa je, da se zdaj počutim dobro in da je vse tako, kot mora biti. Ko imate v duši mir, se kocke preostalih vidikov življenja sestavijo kar same."

Lepa Brena je v obdobju, ko so jo pestile zdravstvene tegobe, na medije naslovila prošnjo, naj ne objavljajo lažnih informacij o njenem zdravstvenem stanju in naj ne ustvarjajo lažne panike, zato je bila ob vrnitvi v Beograd toliko bolj presenečena. "Prepričana sem bila, da bodo mojo prošnjo uslišali, in bila zato neprijetno presenečena, ko sem ob vrnitvi v Beograd spoznala, da se je moje ime kar naprej pojavljalo v medijih, da se je celo pisalo, da je moje življenje ogroženo. Res je, v nekem trenutku je bilo, ampak težave so zdaj odpravljene in vse je pod nadzorom," je spregovorila za enega od srbskih medijev in dodala, da se, dokler ne ustvari česa novega, v medijih ne želi pojavljati.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin