SiolNET. Trendi Svet znanih
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kylie proti Kylie: katera zvezdnica bo lastnica imena?

0

termometer

Kylie Jenner je v ZDA želela zaščititi svoje ime kot blagovno znamko, a se je zganila odvetniška ekipa druge Kylie, in sicer Minogue, ki skuša potezo mladenke zdaj preprečiti.

Kylie Jenner, najmlajša iz televizijskega klana Kardashian-Jenner, se je lani odločila, da bi svoje ime zaščitila kot blagovno znamko, s čimer bi v ZDA imela ekskluzivne pravice do uporabe imena Kylie v oglaševalske namene.

A ker je pred 18-letnico svet osvojila že neka druga Kylie, se je odvetniška ekipa 47-letne Kylie Minogue odzvala s pritožbo. Menijo, da bi odobritev med potrošnicami in potrošniki povzročila zmedo ter da bi še ena Kylie na trgu lahko škodila blagovni znamki Kylie Minogue.

Avstralka, ki je že zaščitila svoje ime za uporabo v zabavni industriji in glasbi, je tudi lastnica imen Kylie Minogue, Kylie Minogue darling, kar je ime njenega parfuma, ter Lucky – the Kylie Minogue musical.

Da bi mladenki pokazali, da se z avstralsko divo ni pametno spopasti, je odvetniška ekipa Kylie Minogue zapisala, da je Kylie Jenner zgolj drugorazredna zvezdnica resničnostne televizije, ki so jo zaradi njenih izjav že kritizirale organizacije za pravice invalidov in tudi afroameriška skupnost.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin