Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
14. 9. 2013,
9.34

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

zvezdniki Angelina Jolie Brad Pitt George Clooney

Sobota, 14. 9. 2013, 9.34

8 let

Koliko so plačani Angelina Jolie, Brad Pitt in George Clooney?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Saj vemo, da hollywoodske zvezde zaslužijo bajne zneske, a revija Hollywood Reporter je raziskala, koliko natančno dobijo za film ali oglas recimo Angelina Jolie, Brad Pitt in drugi slavni obrazi.

Prvo mesto pripada slavni Angelini Jolie, ki je prvega oskarja dobila pred 14 leti za vlogo duševno bolnega dekleta v filmu Nore in svobodne in od takrat je le še uspešnejša. Za nadaljevanje filma Salt so ji ponudili 20 milijonov dolarjev, kar bo njen status najboljše zaslužkarice še utrdilo.

Sledi ji njen partner Brad Pitt, ki je pred kratkim podpisal pogodbo za tri milijone dolarjev s Cadilacom za reklamiranje na Kitajskem, za oglaševanje Chanelovega parfuma No.5 pa je dobil sedem milijonov dolarjev.

Seveda je na vrhu seznama tudi slavna pevka Beyonce, zahvaljujoč svoji 50 milijonov vredni pogodbi s Pepsijem. Glasbene legenda, ki je trenutno na turneji, se pripravlja na svoj peti studijski album, kar bo Kraljici Bey prineslo še dodaten denar.

Zvezda serije filmov Iron Man, Robert Downey Jr., ostaja najbolje plačani hollywoodski igralec, za tretji del je dobil 50 milijonov dolarjev. Poleg tega je pred kratkim podpisal 12 milijonov vredno pogodbo z HTC-jem.

V klubu honorarjev, vrednih 20 milijonov dolarjev, se pojavijo še igralci Leonardo DiCaprio, Will Smith, Denzel Washington, Daniel Radcliffe, kot tudi zadnji James Bond Daniel Craig.

Nekdanja zaljubljenca Robert Pattinson in Kristen Stewart sta za zadnji del sage Somrak prav tako zaslužila vsak po 20 milijonov. Robert je s triletno pogodbo z Diorjem zaslužil še dodatnih 12 milijonov.

In plača katerih igralcev vas bo še presenetila?

Cameron Diaz je s filmom Huda učiteljica zaslužila 42 milijonov dolarjev, ampak le zato, ker je privolila v to, da se v filmu pojavi za milijon dolarjev in si deli izkupiček od njegove končne prodaje, ta pa je bila velika: 216 milijonov dolarjev.

George Clooney je z oglasom za Nespresso zaslužil bajnih 40 milijonov dolarjev.

Ste ob zaslužkih zvezdnikov presenečeni in ljubosumni?

Ne spreglejte