Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
13. 11. 2014,
15.35

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

resničnostni šov

Četrtek, 13. 11. 2014, 15.35

7 let, 12 mesecev

"Kmet" Miha: Vsi moji tatuji so nastali z razlogom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
"Moja koža je list papirja, na katerega pišem svojo zgodbo. Vsi tatuji, ki jih imam, so nastali z določenim razlogom in ob določenem času," pravi Miha iz resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek.

Miha Kavčič, izpadli tekmovalec resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, pravi, da so vsi njegovi tatuji del življenjskih dogodkov. "Zvezde, ki jih imam na trebuhu, predstavljajo ozvezdje raka, ker sem to po horoskopu. Dal sem si jih tetovirati v Šiški, ker je njena poštna številka 1107, kar je moj rojstni datum. Zvezd je toliko, da pokrijejo število mojih družinskih članov ter mojo najboljšo prijateljico. Ena zvezda je še prosta, za življenjskega partnerja. Zvezde so sicer res klišejski gejevski znak, a sem si jih dal narediti, ko sem bil še najstnik. Ta tatu me je definiral."

Tisti na notranji strani podlakti je nastal leta pozneje. "Križ je nastal po eni nepozabnih noči v New Yorku. Ko sem hodil zjutraj iz kluba domov, sem zagledal znak Jezusa in to je bil znak, da mora ta pristati na moji koži. Obeležil sem to zgodbo, pa tudi mojo povezanost in konflikt z Rimskokatoliško cerkvijo. Sem iz verne družine in sem hodil v cerkev. Na svojem telesu sem želel obeležiti napetosti, ki jih imam s cerkvijo. Zato je križ obrnjen narobe, a to ni edini razlog. Narobe je obrnjen le za tiste ljudi, ki stojijo ali sedijo nasproti mene. Če ga pogledam jaz, pa je postavljen pravilno, kar je tudi eno od sporočil, in sicer, da pogosto prehitro sodimo ljudi."

Mamino oko varuje hrbet "Na zadnjem delu vratu imam mamimo oko, ki je moj temelj. Zaradi njene odprtosti sem to, kar sem. Njeno oko mi čuva hrbet. Poleg tega zase tudi pravim, da imam tretje oko," simbolno ozadje tretje izmed tetovaž razloži Miha Kavčič.

Vilinski ključ za ustvarjalnost na levi podlakti pa je obeležil eno od Mihovih kriz v odraščanju. Kot pravi, pa bo kratkem nastal nov tatu.

Ne spreglejte