Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Četrtek,
29. 9. 2016,
8.56

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20

Natisni članek

teden mode Pariz napad Kim Kardashian Vitalii Sediuk

Četrtek, 29. 9. 2016, 8.56

6 let, 7 mesecev

Kim Kardashian tarča napada v Parizu

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20
Kim Kardashian | Foto Instagram

Foto: Instagram

Le teden po tem, ko je napadel znano manekenko Gigi Hadid v Milanu, se je znani napadalec nameraval lotiti še resničnostne zvezdnice Kim Kardashian. Namero so mu preprečili njeni varnostniki.

Ukrajinec Vitalij Sedjuk je sicer medijski poročevalec, širši javnosti pa je znan kot nadlegovalec zvezdnikov. Sam zase pravi, da ni zalezovalec in da ni nor, a njegova dejanja tega ne potrjujejo. Pred enim tednom se je v Milanu spravil na Gigi Hadid, ki ga je odlično obvladala kar sama, včeraj pa je hotel napasti še Kim Kardashian.

Resničnostna zvezdnica se trenutno mudi v Parizu na tednu mode. Ko je stopala iz avtomobila, se je vanjo zapodil Vitalij in jo poskušal zgrabiti za nogo. Očividci pravijo, da je pravzaprav hotel poljubiti njeno zadnjico.

Poskus mu je spodletel, saj so bili Kimini varnostniki hitrejši od njega in ga zbili na tla. Kim je vedela, kaj se dogaja, a se ni pustila motiti. Le nekaj ur po skorajšnjem napadu je na svojem profilu na Instagramu objavila novo razgaljeno fotografijo in ob njej zapisala: "Pariške vibracije."

 

Parisian Vibes

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

To je bil Vitalijev že drugi napad na gospo West. Prvič se je nanjo spravil že leta 2014, istega leta je napadel tudi Brada Pitta, zaradi česar so ga aretirali, leto pozneje pa si je za tarčo izbral Mirando Kerr. Po včerajšnjem incidentu s Kim je na svojem profilu na Instagramu objavil fotografijo, na kateri skuša napasti Kim, in zraven zapisal: "Šlo je za protest, ker ima Kim vsadke v zadnjici. Spodbujam to, da bi ona in vse Kardashianke poveličevale naravno lepoto med mladimi dekleti, ki jim slepo sledijo."

Dodal je, da napada ni načrtoval, ampak po naključju sedel v bližnjem baru, ko je prišla Kim. Tako je zgolj izkoristil priložnost in se na hitro domislil, kako opozoriti na to. 

Njegovi napadi na znane osebe se berejo kot življenjepis. Leta 2011 je bila njegova tarča Madonna, leto pozneje Will Smith, februarja 2013 se je spravil na Adele, januarja 2014 na Bradleyja Cooperja, en mesec pozneje na Leonarda DiCapria, maja istega leta pa še na Americo Ferrera. Septembra 2014 je poleg Kim hotel napasti tudi pevko Ciaro

Ne spreglejte