Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
27. 2. 2014,
9.08

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Kim Kardashian Richard Lugner

Četrtek, 27. 2. 2014, 9.08

8 let

Kim Kardashian, polna kapric, prispela na Dunaj

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ameriška zvezda resničnostih šovov Kim Kardashian, letošnja spremljevalka avstrijskega poslovneža Richarda Lugnerja na dunajskem plesu, je v spremstvu svoje mame in hčerke prispela na Dunaj.

V avstrijski prestolnici bo danes zvečer potekal že 58. operni ples. Letos naj bi se tega prestižnega družabnega dogodka v Dunajski državni operi, ki spada med vrhunce dunajske plesne sezone, udeležilo 5150 gostov z vsega sveta.

Ugledni in posebni gosti Med uglednimi gosti letos pričakujejo avstrijskega kanclerja Wernerja Faymanna, avstrijskega finančnega ministra Michaela Spindeleggerja in zveznega predsednika Heinza Fischerja, ki bo gostil nekdanjega generalnega sekretarja Združenih narodov Kofija Anana.

Med posebnimi gosti po bo zagotovo ameriška starleta Kim Kardashian, ki bo na povabilo avstrijskega gradbenega mogotca Richarda Lugnerja njegova spremljevalka na plesu. A muhasta zvezdnica mu menda povzroča nemalo težav.

Muhasta zvezdnica Kim Kardashian bo za ples z avstrijskim gradbenim mogotcem dobila 250 tisoč evrov, a poleg tega mora Lugner ustreči še njenim številnim kapricam. Zvezdnica želi za svojo hčerko vse najboljše, četudi javno razlaga, kako mala North ni razvajena. Samo najem posebnega stola za hranjenje stane 120 evrov, a Kim želi dva.

Poleg tega želi dve posebni otroški posteljici, njo in malo North smejo prevažati le v BMW-ju, četudi je avstrijski poslovnež svoj terenski avtomobil posebej preuredil v do otrok prijazno vozilo. Poleg tega je moral za osem mesecev staro dojenčico najeti posebno luksuzno otroško posteljico. A Richard Lugner se na stres odzove s posebno metodo: "Vbrizgal sem si 15 injekcij botoksa in si na obrazu za 15 minut pustil masko iz zelenega čaja." Kakšno obleko bo nosila ameriška zvezdnica, še ni znano, na to bomo morali počakati do večera.

Dunajsko državno opero bo med letošnjim plesom krasilo 50 tisoč rož. Za varnost gostov bo skrbelo 250 varnostnikov, za pripravo in strežbo hrane ter pijače bo odgovornih 280 zaposlenih, v osmih dvoranah pa bo goste zabavalo 120 glasbenikov. Organizatorji ocenjujejo, da bodo tako kot lani na prireditvi postregli 800 steklenic penine in 900 steklenic vina ter 1800 klobasic, 1000 prigrizkov in 800 porcij golaža.

Drage vstopnice Za vstopnice, ki so že zdavnaj razprodane, so gostje odšteli po 250 evrov, rezervacija mize za štiri osebe je stala še dodatnih 720 evrov, sedež v loži pa od devet tisoč do 18.500 evrov. Prodaja vstopnic za prihodnje leto se začne že dan po opernem plesu, ki naj bi Dunajski državni operi prinesel 3,4 milijona evrov prihodkov.

Ne spreglejte