SiolNET. Trendi Svet znanih
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kim Basinger o napadih tesnobe in čustveni nezrelosti Aleca Baldwina

0

termometer

Kim Basinger |  | Foto: Guliverimage
Foto: Guliverimage

Kim Basinger je v pogovornem večeru razkrila, da njen nekdanji mož Alec Baldwin ni bil vedno čustveno dosegljiv za pogovor o težjih temah, še posebej kadar so bile težave z vzgojo hčerke Ireland. 

68-letna igralka Kim Basinger je med pogovorom v oddaji Red Table Talk razkrila, da njen nekdanji mož, 64-letni igralec Alec Baldwin, ni bil vedno čustveno dosegljiv za težje pogovore, še posebej če je bila tematika njuna hči Ireland. Par se je poročil leta 1992, hčer sta dobila tri leta kasneje. Zvezdnika sta se uradno ločila leta 2002, nato pa se je med njima bil hud boj za skrbništvo nad hčerko. 

"Vsi se dobro razumemo, čeprav ga je kar izziv razumeti. Srečali smo se s kar nekaj težavami. Mislim, da Alec ni bil čustveno ali mentalno na voljo za takšen pogovor. Veste, on v življenju deluje na zelo drugačen način," je povedala ameriška igralka, ko je govorila o duševnem zdravju svoje hčerke. 

Kim Basinger z možem Alecom Baldwinom | Foto: Reuters Kim Basinger z možem Alecom Baldwinom Foto: Reuters Nastop v oddaji Red Table Talk je bil njen prvi intervju po 14 letih in prvi nastop v tej oddajiki jo vodijo ženske družine Smith. Basingerjeva je razkrila, kdaj je prvič doživela napad tesnobe. Nakupovala je v sosednji trgovini z zdravo hrano, ko jo je nekaj ustavilo. "Moja košara je bila skoraj polna in ugotovila sem, da se je nekaj premaknilo v meni. Nisem mogla dihati," je povedala voditeljici. "Tako sem pustila košaro in šla do svojega avta, nato pa sedem mesecev nisem več vozila avta. Vse me je spravljalo ob živce. Kot bi se v meni nekaj zaprlo in morala sem se vsega naučiti znova, tudi voziti avto."

Ireland verjame, da ima napade tesnobne tudi njen oče. Prepričana je, da je vzgoja 64-letnemu igralcu otežila, da bi bil bolj čustven. Opisuje ga kot "nekoga, ki je odraščal v družini, kjer so čustva potlačili in mu niso dovolili, da bi izrazil svojo šibkost". 

"Obstajajo stvari, zaradi katerih bi se zatekla k očetu," je nadaljevala Ireland, "toda če bi se kdaj poskušala na kakršenkoli način pogovoriti z njim, mislim, da ne bi mogel zares razumeti ničesar od tega."

Ireland nekaj časa ni govorila s starši. "V naši družini je veliko alkoholizma in odvisnosti od drog," je povedala v pogovoru z Willow Smith. "Neke noči nisem mogla zaspati, ker sem pretiravala z alkoholom in tabletami."

"Izolirala sem se od vseh svojih prijateljev in družine. Izgubila sem nadzor nad svojim življenjem. S starši nisem govorila eno leto."

Odnos s starši je zdaj popravila, a noče več komentirati očetovega življenja. Ta z zdajšnjo ženo Hilario trenutno pričakuje sedmega otroka.

Preberite še:

alec baldwin Trendi Pet mesecev po nesreči pričakujeta sedmega otroka Alec baldwin Trendi Objokani Alec Baldwin: Nikoli ne bi v nikogar uperil pištole

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin