Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
2. 11. 2021,
19.28

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,15

9

Natisni članek

TikTok tetovaža

Torek, 2. 11. 2021, 19.28

2 leti, 5 mesecev

Kdo sta potetovirana dvojčka, ki mahata s kupi denarja?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,15

9

Island Boys | Foto instagram

Foto: instagram

V današnji dobi družbenih omrežij lahko čisto vsak dobi svojih pet minut slave. Samo slediti mora preverjenemu receptu: biti čim bolj izstopajoč in čim bolj bizaren. To z odliko opravljata enojajčna dvojčka s Floride, ki sta po zaslugi svojega absurdnega videza in brezumnih besedil postala internetna senzacija.

Identična dvojčka z imenom The Island Boys sta postala internetni fenomen s pesmijo Island boy. Na TikToku je v trenutku dobila na milijone ogledov in všečkov. Veliko ljudi se je celo lotilo izziva, v katerem posnemajo njune nenavadne pričeske in obrazne tetovaže ter poustvarijo njuno pesem. To jima je prineslo še dodatno prepoznavnost.

Kdo sta "otoška fanta"?

Franky in Alex Venegas sta 20-letna enojajčna dvojčka iz West Palm Beacha na Floridi. Bolj kot po pravih sta znana po svojih rap imenih Kodiyakredd in Flyysoulja. Odraščala sta v enodružinski hiši z mamo, oče jima je umrl, ko sta bila stara šest let. Čeprav sta obiskovala dobre šole, sta kmalu zašla v težave. Že od 13. leta sta redna znanca policije. Pridržali so ju zaradi vlomov in ropov, večkrat sta bila tudi v različnih centrih za problematične mladostnike.

A zdaj jima je očitno uspel veliki met, dobila sta svojih pet minut slave in milijone "oboževalcev", ki se zgražajo nad njunima pojavama. A njiju to sploh ne moti. Saj vemo, da je današnji instant generaciji pomembno samo število ogledov na družbenih omrežjih, pa tudi če so jih dobili iz posmeha. Dvojčka tako uživata v svoji internetni slavi – postavljata se z dekleti in pred kamero mahata s kupi denarja.

Tetovaže na obrazu in zadnjici

Ena od stvari, zaradi katerih izstopata, so njune pričeske, ki jima kot bodice štrlijo v zrak in marsikoga spominjajo na palme. Težko je spregledati tudi njuna potetovirana obraza. Eden od dvojčkov ima na čelu tetoviranega orla, drugi pa številko 17. Prvo tetovažo sta si naredila pri komaj 14 letih, poslikave pa krasijo tudi njuni zadnjici. Informacija, ki nas niti malo ne preseneča.

Nekateri jima zavidajo razsipen način življenja, drugi pa se posmehujejo njunima pojavama. A obojim je skupno eno: odkar so ju prvič videli, si njunih grotesknih podob nikakor ne morejo izbiti iz glave.

Preberite še:

TikTok voskanje
Trendi "Idiotsko početje": strokovnjaki svarijo pred novim spletnim trendom #video
Doja Cat TikTok
Trendi Te skladbe so bile na TikToku letos najbolj priljubljene - jih poznate? #video
Gordon Ramsay
Trendi Gordon Ramsay je spet jezen, na TikToku se zgraža nad recepti drugih #video
Trendi Mladostniki, ki na TikToku služijo milijone #video
Maira Genovese
Trendi Kaj je TikTok: omrežje, ki je obnorelo mlade, starši pa ga ne razumejo #intervju #video
Ne spreglejte