Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 1. 2014,
19.46

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Kate Middleton princ William Mario Testino

Ponedeljek, 20. 1. 2014, 19.46

8 let

"Kate je čudovita na drugačen način"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Znameniti fotograf Mario Testino, ki sta ga princ William in Kate izbrala za zaročnega fotografa, po nekaj letih razkriva podrobnosti s fotografiranja.

Ko sta britanski prestolonaslednik princ William in njegova Kate pred skoraj štirimi leti oznanila svojo zaroko, so javnost raznežile romantične in sproščene fotografije mladega para. Posnel jih je modni fotograf Mario Testino, ki velja za enega najboljših v svojem poslu, izbrala pa ga je menda prav velika ljubiteljica mode Kate.

Danes sta William in Kate poročena in ponosna starša sina Georgea, spomine na njuno zaročno fotografiranje pa je za Vogue razkril Testino. Uradna fotografija, na kateri parček objet stoji pred oknom, je fotograf opisal kot trenutek "spontanih čustev".

Testino: Dolgo sem čakal na popolno fotografijo "Dolgo sem čakal, uro ali dve, da sem naredil popolno fotografijo," je dejal Testino. "Kljub vsemu nisem bil popolnoma zadovoljen. Ko sem že končal fotografiranje in sta odhajala, sta se nenadoma objela pred radiatorjem. Vzel sem fotoaparat in nastala je fotografija, ki je prekosila vse – čustva so bila spontana … Videti je bilo, da sta popolnoma zaljubljena." Kate izžareva srečo Kate in Mario sta se prvič spoznala leta 2008, piše Vogue, fotograf pa je takoj začutil, da bosta ona in William ostala skupaj. Testino je sicer že dolga leta povezan z britansko kraljevo družino, njegovi pa so tudi nekateri najbolj kultni posnetki Williamove mame, pokojne princese Diane. A Kate ga na Diano ne spominja preveč.

"Kate je čudovita na drugačen način: izžareva srečo," je nekoč povedal za The Telegraph in dodal, da je Kate udobno v njeni ljubezni.

Ne spreglejte