Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Ponedeljek,
19. 12. 2016,
12.23

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35

Natisni članek

Katia Aveiro Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo

Ponedeljek, 19. 12. 2016, 12.23

6 let, 7 mesecev

Jezen, ker je v njegovo posteljo pripeljala ljubimca

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35

Christiano Ronaldo in njegova starejša sestra Katia Aveira sta si bila vedno blizu, a njuno prijateljstvo je močno načel bizaren spor, ki se vrti okoli seksa.

 

A photo posted by Katia Aveiro (@katiaaveirooficial) on

Portugalski časopis TV 7 Dias trdi, da je 31-letni nogometni zvezdnik jezen na svojo 40-letno sestro, ker se je s svojim ljubimcem zabavala v bratovi postelji.

29-letni Claudio Coelho, nekdanji fant portugalske pop zvezde​ Katie, je v portugalskem resničnostnem šovu Hiša skrivnosti razkril nekatere podrobnosti svojega razmerja s sestro enega največjih nogometnih zvezdnikov. Povedal je, da sta s Katio leta 2013 skočila med rjuhe v Cristianovi postelji v njegovi hiši blizu Porta. Da sta se "zabavala" v Cristianovi postelji, je seks le še začinilo, je povedal Coelho in dodal, da sta se s Katio sestala tudi v Cristianovi hiši v Madridu.

Za umazane podrobnosti izvedel iz medijev

Katia je rada v središču pozornosti. | Foto: Getty Images Katia je rada v središču pozornosti. Foto: Getty Images Cristiano je o sestrinih romantičnih srečanjih v svoji postelji – z vsemi podrobnostmi vred – izvedel po televiziji in je po poročanju portugalskih medijev tako besen, da je prekinil stike z njo. Katia je na svojem blogu to zanikala: "Obstajajo bratje in sestre, ki ne govorijo drug z drugim. Pri naju na srečo ni tako."

Največja Cristianova navijačica

Katia je leta 2005 začela svojo glasbeno kariero z umetniškim imenom La Ronalda, pred dvema letoma pa je nastopila v portugalskem resničnostnem šovu Survivor.

Za svojo prepoznavnost mati dveh sinov skrbi tudi z objavami svojih fotografij (med njimi se občasno znajde tudi kakšna njenega slavnega mlajšega brata) na družbenih omrežjih.

Zase pravi, da je skupaj z njuno mamo Mario Cristianova največja navijačica in da je do njega zelo zaščitniška.

Ne spreglejte