Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 9. 2013,
20.38

Osveženo pred

2 leti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Čuki Jernej Tozon videospot snemanje rojstni dan

Sreda, 25. 9. 2013, 20.38

2 leti

Jernej Tozon in Nina Đurđević nov par na slovenski estradi?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Le nekaj dni po izboru Miss Universe Slovenije smo dobili fotografijo pevca skupine Čuki, Jerneja Tozona, na njegovih kolenih pa sedi mis Universe Slovenije Nina Đurđević.

Seveda smo takoj pomislili, da je tisti skrivnostni moški, o katerem mis Universe Nina Đurđević v našem intervjuju ni želela govoriti, prav Jernej Tozon. Zakaj bi sicer lepotička skrivala, ali ima fanta, in zakaj bi sedela na kolenih priljubljenega pevca skupine Čuki?

A smo se ušteli. Izvedeli smo, da so Čuki predvčerajšnjim z režiserjem Janijem Pavcem, članom zasedbe Atomik Harmonik, ki z Jožetom Potrebuješem sodeluje tudi kot režiser oddaje Raketa na Planet TV, posneli videospot za skladbo Za rojstni dan, v katerem je, povsem po naključju glavno vlogo odigrala prav Nina Đurđević. "Čukom je glavna igralka zadnji trenutek, na dan snemanja, odpovedala sodelovanje zaradi bolezni in tako so prek Janija prišli do moje agencije, torej do mene," nam je povedala Nina in zanikala, da bi bila z Jernejem par. "Pred snemanjem se niti poznala nisva," se je še zasmejala Nina, ki pa je v snemanju videospota uživala.

"Nina je prav v redu dekle, a med nama ni nič," nam je povedal tudi Jernej, vesel, da so Čuki kljub zapletom našli Nino in tako tudi posneli spot, kot je bilo načrtovano. "Pesem Za rojstni dan je logično nadaljevanje stvari, ki se nam dogajajo. Čuki praznujemo 25 let, 20 let je, odkar so na svet prišli Krokodilčki, in verjetno je tudi zato Jože napisal takšno pesem. Videospot bomo videli v kratkem in tudi sam že komaj čakam, da ga vidim," nam je povedal priljubljeni Čuk Jernej.

V scenarij vidospota so Čuki in Jani vključili tudi plesalke Mistique Show Group, kadre za videospot pa so posneli v luksuzni vili nad portoroškimi solinami v enem sončnem dnevu.

Ne spreglejte