SiolNET. Trendi Svet znanih
1,67

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Jerca Legan se je po novici o ločitvi na dopustu zatopila v knjige

1,67

termometer

Jerca Legan |  | Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed

"Ljubezensko življenje ni le partnerski odnos, saj ga lahko živite v drugih odnosih enako intenzivno, strastno in elegantno," je citirala knjigo, ki jo prebira na počitnicah.

Potem ko je junija odjeknila novica, da se ločujeta politik in ekonomist Milan M. Cvikl ter antropologinja in publicistka Jerca Legan Cvikl, sta se oba zavila v molk in tega nista želela ne potrditi ne zanikati.

Jerca Legan Cvikl in Milan Cvikl Trendi Milan Cvikl se je odzval na novico o ločitvi od Jerce Legan

Kmalu zatem je Cvikl postal viceguverner Banke Slovenije, medtem ko Jerca Legan uživa v poletju. S sinovoma se je odpravila na počitnice na Brač, kjer se sprošča predvsem ob knjigah.

Kot je objavila na Instagramu, je med drugim prebrala knjigo Johna C. Parkina s pomenljivim naslovom K**c gleda, nato pa še Ljubeznoslovje, uspešnico hrvaškega sociologa in pisca Bruna Šimleše.

"Ljubezen je kot mavrica. Ljubezensko življenje ni le partnerski odnos, saj ga lahko živite v drugih odnosih enako intenzivno, strastno in elegantno," je na Instagramu zapisala citat iz Šimleševe knjige, "popis vsega, kar ljubite, gre lahko v nedogled. In v tej intenzivnosti spoznate svoje bistvo – sebe kot ljubezen!"

Preberite še:

Trendi Bruno Šimleša: Ljubezensko življenje pogosto povsem zmotno enačimo s partnerskim odnosom

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin