Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
31. 8. 2014,
20.36

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natalija Verboten otrok nosečnost revija

Nedelja, 31. 8. 2014, 20.36

8 let

Iz prve roke: Natalija Verboten je noseča!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Pred dnevi je Slovenijo razburkala novica, da naj bi pevka Natalija Verboten pričakovala drugega otroka. Do potrditve naj bi čakali do torka, a ne bo tako! Potrditev je tukaj!

Pevka Natalija Verboten in njen mož Dejan Bojič sta se odločila, da nekaj dni po tem, ko naj bi novica prišla v medije, o njej ne bosta govorila. Zavila sta se v molk in vsi mi naj bi čakali do torka, ko naj bi Natalija in Dejan končno vesoljni Sloveniji povedala, ali bo Max dobil bratca oziroma sestrico. Revija Nova pa je danes objavila veselo novico, ki jo je potrdila Natalija Nacionale. In res je: Natalija je noseča!

Natalijo Verboten so fotografi revije Nova ujeli na enem izmed koncertov, v Brežicah.

Fotografija pove več kot tisoč besed: trebuščka ne more več skrivati! "Precej tednov sva držala stisnjene pesti, da bi bila druga nosečnost brez zapletov. Tudi najini najbližji so se le potihoma veselili bitja, ki je raslo pod mojim srcem, vse dotlej, dokler nama zdravniki niso zagotovili, da so kritični meseci mimo," je za Novo povedala Natalija in dodala: "Res je! Max bo kmalu dobil sestrico ali bratca!" Tako bo drugo leto pri družinici veselo, saj se jim bo pridružil nov družinski član!"

Zanosila je težko Kot se verjetno spomnite, je Natalija v oddaji O magazin pred kratkim priznala, da je imela s prvo nosečnostjo kar nekaj težav, saj sta z možem Dejanom celo razmišljala o možnosti, da sploh ne bo mogla imeti otrok.

"Do Maxa sploh nisem vedela, kako težko je uresničiti kakšno željo. Do takrat sem vse želje in vizije uresničila z delom, v tem primeru pa ni šlo vse kot po maslu. Sicer se je vse srečno izteklo, vem, da imajo ljudje zaradi želje, da postaneš starš, dosti težje izkušnje kot jaz, a vseeno ni bilo lahko. Svet se mi je nekajkrat kar sesul," je priznala Natalija, ki je doživela tudi spontani splav.

"Otroka sva si želela dolgo časa. Ko se je končno pokazal tisti plus na testu, sva bila vesela. Še zdaj se spomnim, da je bil petek, imela sem dva nastopa, začela sem krvaveti. Upala sem, da bo vse v redu, klicala sem ginekologinjo in ta mi je povedala, da če je z zarodkom vse v redu, se obdrži, če pa ni, pa telo poskrbi za to, da se zarodek ne obdrži. Noč sem predelala, naslednji dan pa sem otroka izgubila," je v solzah povedala Natalija Verboten, za katero so to še danes težki spomini.

Ne spreglejte