Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
19. 4. 2020,
4.05

Osveženo pred

4 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,84

7

Natisni članek

Nick Cordero Koronavirus virus amputacija

Nedelja, 19. 4. 2020, 4.05

4 leta

Igralcu bodo po okužbi s koronavirusom amputirali nogo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,84

7

Nick Cordero | Filmski igralec Nick Cordera se zaradi bolezni covid-19 že 19 dni zdravi na intenzivni negi. Zdaj mu bodo morali zdravniki amputirati nogo. | Foto Getty Images

Filmski igralec Nick Cordera se zaradi bolezni covid-19 že 19 dni zdravi na intenzivni negi. Zdaj mu bodo morali zdravniki amputirati nogo.

Foto: Getty Images

Soproga kanadskega gledališkega, filmskega in televizijskega igralca Nicka Cordera je sporočila, da bodo morali zdravniki njenemu možu zaradi težav, ki so nastale po okužbi z novim koronavirusom, amputirati desno nogo. 41-letni igralec je zaradi bolezni covid-19 na intenzivni negi že 19 dni. Njegova soproga je sicer že pred dnevi sporočila, da ni prepričana, da bo lahko po boju s covidom-19, spet normalno hodil.

Nick Cordero
Trendi Filmski igralec po boju s covid-19 morda ne bo več hodil

Amanda Kloots, žena 41-letnega igralca Nicka Cordera, je pred dnevi prek Instagrama sporočila, da se je stanje njenega moža med prebolevanjem novega koronavirusa tako poslabšalo, da diha s pomočjo ventilatorja. Ob tem je dodala, da bo njen soprog zaradi krvnega strdka v desni nogi nujno potreboval operacijo.

Kot je v najnovejšem videoposnetku, ki ga je objavila na družbenem omrežju Instagram, sporočila Klootsova, zdravnikom zdaj ne preostane drugega, kot da njenemu soprogu zaradi težav, ki so nastale kot posledica okužbe z novim koronavirusom, amputirajo njegovo desno nogo.

Nick Cordero
Trendi Igralec zaradi koronavirusa v kritičnem stanju

Igralec je bil zaradi koronavirusa v kritičnem stanju

Težave z nogo so se pri igralcu pokazale pred nekaj dnevi, ko je Klootsova sporočila, da je njen soprog zaradi koronavirusa v kritičnem stanju. Igralcu je namreč srce nenadoma začelo biti nepravilno, njegov krvni tlak se je močno znižal. Zdravniki so ga morali celo oživljati.

Cordera so na novi koronavirus sicer testirali kar trikrat. Prva dva testa sta bila negativna, okužbo je pokazal šele tretji. Znake okužbe je igralec začel čutiti že na začetku marca, vendar simptomi niso bili podobni klasičnim simptomom, takim, ki jih najpogosteje povezujemo z novim koronavirusom. Ob koncu marca je nato začel imeti težave z dihanjem, hospitaliziran pa je bil prvega aprila.

Ne spreglejte