Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 7. 2021,
16.11

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13

Natisni članek

Tom Kaulitz Seal Heidi Klum

Ponedeljek, 5. 7. 2021, 16.11

2 leti, 9 mesecev

Heidi Klum o zakonu s Sealom: "Ne morete reči, da se nisem trudila"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13
Heidi Klum in Seal | Heidi je priznala, da obnovitve zaobljub niso delovale. | Foto Getty Images

Heidi je priznala, da obnovitve zaobljub niso delovale.

Foto: Getty Images

Čeprav sta se zvezdnika razšla že pred skoraj desetimi leti, je Heidi v nedavnem intervjuju spregovorila o propadlem zakonu s pevcem Sealom.

Nemška supermanekenka Heidi Klum je trenutno poročena s 17 let mlajšim kitaristom zasedbe Tokio Hotel Tomom Kaulitzem, a je v zadnjem intervjuju za Sunday Times spregovorila tudi o nekdanjem možu, pevcu Sealu.

"Mislim, da sem se s Sealom poročila kakih osemkrat," je razkrila in razložila, da sta s priljubljenim glasbenikom vsako leto po poroki pred družino in prijatelji obnovila zaobljube. "Zdelo se mi je zabavno, nekakšna proslava ljubezni. A tudi to ni delovalo. Trudila sem se, ne morete reči, da se nisem," je dejala in dodala, da je sčasoma izgubila vero v tovrstne obrede: "To resnično ne deluje."

Zvezdnika sta si ljubezen izkazovala precej javno. | Foto: Getty Images Zvezdnika sta si ljubezen izkazovala precej javno. Foto: Getty Images

Sealu ta "cirkus" ni bil preveč všeč

O obnovitvah zaobljub je pred leti spregovoril tudi Seal, ki je v oddaji Andyja Cohena priznal, da so bili ti obredi Heidijina ideja ter da mu ni bilo všeč, da je o njih vedela tudi javnost. "Vse skupaj se je spremenilo v cirkus, ki mi ni bil preveč všeč, saj sem sam zelo zasebna oseba." Ob tem je dodal, da ne ve, ali so bile obnovitve zaobljub potrebne, a da so bile "kul".

Heidi in Seal sta bila poročena devet let, čeprav je bilo njunega zakona konec po sedmih letih, ločitev pa je bila uradna dve leti po tem. Skupaj imata štiri otroke, 11-letno Lou, 14-letnega Johana, 15-letnega Henryja in 17-letno Leni, ki pa je sicer biološka hčerka nekdanjega šefa Formule 1 Flavia Briatoreja, a ni priznal očetovstva, zato jo je posvojil Seal.

Heidi Klum, Seal
Trendi Heidi Klum in Seal šest let po ločitvi v sporu zaradi otrok

17 let mlajši Tom je njen "prvi pravi partner"

Za zdajšnjega moža pa je 48-letna zvezdnica v intervjuju dejala, da je njen "prvi pravi partner", češ da je končno v enakovrednem razmerju. "Pred tem sem vedno morala sama sprejemati odločitve in načrtovati vse za vse," je razložila in dodala: "Nisem vedela, da je lahko tako. Šele zdaj odkrivam te stvari."

Nato je v smehu dejala, da jo njen mlajši mož ohranja mlado. "Moja štirideseta so bila dobra, petdeseta pa bodo še boljša."

Heidi in Tom sta se poročila februarja 2019. | Foto: Getty Images Heidi in Tom sta se poročila februarja 2019. Foto: Getty Images

Günther Klum
Trendi Heidi Klum v sodnem sporu z očetom zaradi 17-letne hčerke
Ne spreglejte