Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 9. 2014,
20.57

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Anja Jenko Aleš Bravničar

Ponedeljek, 22. 9. 2014, 20.57

5 let, 1 mesec

Hči nekdanjega slovenskega politika kmalu gola za moško revijo? (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Samooklicana starleta Anja Jenko bi lahko kmalu vnovič dvignila veliko prahu. Bodo razlog gole fotografije v eni zmed najbolj priljubljenih moški revij na svetu?

Potem ko je samooklicana slovenska starleta Anja Jenko s svojimi žgečkljivimi fotografijami že večkrat dvignila ogromno prahu, bi šla lahko, kot bi bilo mogoče sklepati po nedavnih fotografijah, ki jih je delila s svojimi sledilci na družabnih omrežjih in na katerih se smehlja ob boku mednarodno priznanega slovenskega fotografa Aleša Bravničarja, tokrat še korak dlje. So Amerika, priznan slovenski fotograf in Anja recept za žgečkljive fotografije? Slednji je med drugim znan tudi po tem, da je v svoj fotografski objektiv za eno izmed najbolj priljubljenih revij za moške na svetu Playboy ujel številne znane Slovenke, zaradi česar lahko slutimo, da bi se lahko prav v teh dneh pred njegovim objektivom znašla tudi Jenkova.

Anja in Aleš sta, sodeč po fotografijah, čez lužo, v Združenih državah Amerike, kjer ne manjka odličnih lokacij, ki kar kličejo po tem, da jih naš izkušen fotograf skupaj z lepotico ujame v svoj objektiv. Pred kratkim šokirala s fotografijami intimnih trenutkov s fantom Vprašanje pa je, kako bi Anjino sodelovanje z omenjeno revijo sprejel njen oče, podjetnik Janko Jenko, sicer nekdanji član stranke Državljanska lista Gregorja Viranta, ki je svoji razposajeni hčerki že večkrat namignil, da mu njena medijska pozornost ne diši prav preveč.

Še pred nedavnim je namreč veliko prahu dvignila fotografija, ki jo je na družabnem omrežju Instagram objavil Anjin fant Irnes, za katero so številni mediji domnevali, da je bila posneta med intimnimi trenutki, a se je pozneje izkazalo, da je šlo le za šalo, ki pa se ni razpletla tako, kot je bilo načrtovano.

Ne spreglejte