Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
16. 4. 2021,
17.08

Osveženo pred

3 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,94

2

Natisni članek

plus size manekenka David Hasselhoff Playboy Hayley Hasselhoff

Petek, 16. 4. 2021, 17.08

3 leta

Hči Davida Hasselhoffa se je slekla za Playboy #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,94

2

Hayley Hasselhoff krasi najnovejšo naslovnico nemškega Playboya, s čimer je postala prva manekenka z oblinami, ki ji je to uspelo v evropski izdaji slavne revije.

Hayley Hasselhoff se je na svojem Instagramu, kjer ima preko 118 tisoč sledlcev, pohvalila z naslovnico nemškega Playboya, na kateri pozira kot prva manekenka z oblinami, ki je pristala na naslovnici evropskih izdaj Playboya.

28-letna hči igralca Davida Hasselhoffa je to označila za velik dosežek, saj je to še en korak k opolnomočenju žensk, je zapisala na družbenem omrežju. 

"Moj odnos do mojega telesa je vedno izviral iz mojega odnosa do duševnega počutja. Maj je mesec ozaveščanja o duševnem zdravju, zato se počutim toliko bolj samozavestno, ker vem, da lahko živim svoje življenje brez vsakršnega opravičevanja za to, kar sem." 

Dodala je, da če bi lahko karkoli sporočila sebi v mlajših letih, bi bilo to, da je častivredna, točno takšna kot je. "Bolj kot kadarkoli prej bi morali biti opogumljeni, da slavimo same sebe na karseda pristen način. Samo upam, da bo ta naslovnica omogočila ženskam, da se zavejo, da so ljubljene, cenjene in poželenja vredne točno take, kot so." 

Kot otrok nastopila v Obalni straži

Hayley je mlajša hčerka zvezdnika Obalne straže in njegove nekdanje žene Pamele Bach. Z manekenstvom se je začela ukvarjati leta 20017, ko je bila stara 14 let, že prej pa se je preizkusila kot igralka, ko je leta 1999 pri sedmih letih zaigrala ob očetu v seriji Obalna straža

Nastopila je tudi v številnih resničnostnih šovih, med drugim v družinskem The Hasselhoffs in v zvezdniškem Celebrity Showmance.

Preverite tudi:

Trendi To je ostalo od glavnega obalnega stražarja
Trendi David Hasselhoff na sodišču zaradi dokumentarnega filma o berlinskem zidu
Trendi Hasselhoffova izbranka z žgečkljivimi fotografijami
Ne spreglejte